Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2007, 21:13   #38
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ah Be Beraber Kaldık!!!

Beşiktaşımız1-Ç.rize 1
MAÇ BİTTİ.
AH BE AH YENSEYDİK SÜPER OLACAKTI...
sonuç bu olmamalıydı...

Click the image to open in full size.SONUÇ BU OLMAMALIYDI!
Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında İnönü Stadı'nda Ç.Rizespor ile berabere kaldı
Beşiktaş 1-1 Ç.Rizespor

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında Beşiktaşımız, İnönü Stadı'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Ç.Rizespor'dan 51. dakikada Leandro ve bizim golümüzü 72. dakikada Delgado attı. Lider G.Saray'ın 2 , ikinci sıradaki Sivasspor'un 3 puan kaybettiği haftada Ç.Rizespor maçında berbere kalarak, şampiyonluk yarışında büyük bir avantajı kaçıran takımımız puanını 25'e yükseltti.
Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya karşısında ilk 11'de oynayan Ricardinho'nun yedek başladığı maçta, Nobre 4 maç sonra ligde ilk 11'de forma giydi. Mehmet Sedef ise geride kalan 13 hafta sonunda ilk kez Turkcell Süper Lig'de forma şansı buldu.
Nobre direğe takıldı
Maça hızlı başlayan takımımız özellikle Bobo ve Nobre ile etkili akınlar geliştirdi. Nobre'nin bir topu üst direkten geri gelirken, attığı bir gol ise ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Delgado'nun orta alanda atakları yönlendirdiği maçta, Ç.Rizespor pozisyona girmekte zorlandı. Özellikle sol kanattan İbrahim Üzülmez ile etkili olmaya çalışan takımımız eline geçirdiği fırsatları kullanamadı. İlk yarı böylelikle golsüz sona erdi.
Leandro'nun golü bizi ateşledi!
İkinci yarıya da iyi başlayan takımımız hızlı çıktığı ataklarda defans bölgesinde açıklar vermeye başladı. Karşılaşamanın 51. dakikasında sağ kanattan kaçan Leandro, Baki'nin yanından hızla ceza alanına girip, Rüştü'nün de kaleden çıkmasıyla topu ağlara gönderdi. Bu golle 1-0 öne geçen Ç.Rizespor kendi alanına gömüldü. Siyah-beyazlı takımımızı ise adeta bu gol ateşledi.
Değişiklikler ve muhteşem gol!
Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam karşılaşmanın 62. dakikasında Mehmet Sedef'in yerine oyuna İbrahim Akın'ı aldı. Akın'ın girmesiyle oyun hareketlendi ve takımımız ataklarını sıklaştırdı. Delgado'nun da iyi oyunuyla özellikle göbekten rakibi delmeye çalışan takımımızın bütün atakları, adeta etten bir duvardan döndü. İbrahim Akın'ın uzaktan şutlarla etkili olduğu dakikalarda Nobre'nin yerine Batuhan'ı oyuna dahil eden Ertuğrul Sağlam değişikliklerinin meyvesini karşılaşmanın 72. dakikasında aldı. Soldan gelişen atakta İbrahim Üzülmez'in ceza sahası dışına çevirdiği topa muhteşem bir vuruş yapan Delgado takımımıza beraberlik golünü kazandırdı.
Çok yüklendik ama galibiyet golünü bulamadık
Beraberlik golünü ardından galibiyet için yüklenen Beşiktaşımız özellikle sol kanattan etkili olmaya çalıştı. Delgado'nun oyunu bir virtüöz gibi yönlendirdiği ataklarda Ç.Rizespor kalecisi Gonzalez başarılıydı. Karşılaşmanın 84. dakikasında teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Serdar Özkan'ın yerine Burak'ı oyuna alarak son kozunu da kullandı. Burak'ın girmesiyle dalga dalga Ç.Rizespor kalesine gelmeye başladık. Karşılaşmanın 87. dakikasında sağ çaprazdan ceza alanına girerken Burak'ın yaptığı vuruşu, kaleci Gonzalez zorlukla çeldi, ama dönen topa dokunan oyuncumuz olmayınca bir golden olduk. Daha sonraki dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (02-12-2007 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline