Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2007, 22:26   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Viilareal Fırsat Tepti...

Villarreal fırsat tepti: 2-0

İspanya La Liga'da Nihatlı Villarreal, Valladolid deplasmanında 2-0 mağlup oldu ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada puan farkını indirme fırsatından yararlanamadı.
İspanya La Liga'nın 14. haftasında ligde zor günler geçiren Valladolid, lider R.Madrid'i takibini sürdüren Villarreal'i konuk etti. Maçın başlamasıyla beraber taraftar desteğini alan ev sahibi ekip Victor ve Llorente ile birlikte Villarreal kalesi önünde tehlikeli akınlar geliştirdi.
Ev sahibi ekibin baskısı golü de getirdi. Maçın 18. dakikasında Valladolid Llorente ile kendi evinde 1-0 öne geçti. Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin de ilk 11'da çıktığı Villarreal golden sonra beraberlik için karşı kalede ataklarını sıklaştırmasına rağmen aradığı golü bulamadı. İlk yarıda başka gol olmadı ve Valladolid soyunma odasına 1-0 önde girdi. İlk yarının son dakikasında Nihat Kahveci birde sarı kart gördü.
İkinci yarının başlamasıyla beraber defansa çekilerek konuk Villarreal'in ataklarını savuşturmaya çalışan Valladolid'de 57. dakikada Victor sahneye çıktı ve takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Bu gol ev sahibi ekibi rahatlattı.
Golden sonra Villarreal teknik direktörü Pellegrini 3 dakika içerisinde 3 oyuncu birden değiştirerek golü bulmaya çalıştı. Milli oyuncumuz Nihat 64. dakikada yerini Tomasson'a bıraktı. Villeareal'in atakları sonucu değiştirmedi ve maçı Valladolid 2-0 kazandı. Bu sonuçla beraber Valladolid puanını 16'ya çıkartıp biraz olsun nefes alırken, Villarreal rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük fırsat teperek 28 puanda kaldı.
İspanya'da günün sonuçları:

Deportivo La Coruna 1 - 2 Osasuna
Getafe 1 - 1 Levante
Mallorca 1 - 1 Real Murcia
Recreativo Huelva 2 - 1 Zaragoza
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla