Yazıklar olsun arkadaşlar size bu yönetime sergeni satan beşiktaşıda satar.Takımda beşiktaşlı adam kalmadı.Süleyman Seba da böyle yapıyordu külleri adapazarın da şimdi artık beşiktaşta herşey para forma aşkı yok.ben genç alınan futbolcuların yerinede olsam beşiktaşa imza atmam.Fenerin 15 sene evvelki haline düştük ruh yok forma aşkı kalmadı
Tümeri de şimdi eleştirmeyelim helal olsun tümer sana bu yönetime iyi yaptın çünkü bu işi bilmiyor bu yönetim zamanı gelince herşeyi anlıyacaklar bir daha demirören BJK külübünün kapısından içeri giremiyecek alsınlar Chelsa maçının kasetini seyretsin tigana açaba oynadığı dönemde böyle bir oyun tarzı varmıydı Gordon da Metin i satmak istedi sonra tarftar ayaklandı üç sene şampiyon olduk.Yazıklar olsun yönetim...
Beşiktaşlı da doğsan da bir şey farketmez fenerli veya şeker sporlu ölüyosun Aydın hamoğluda sergeni satmıştı ona sergen kim olduğunu gösterdi o hatasını kabül etti ama ne oldu Beşiktaşın seneleri boşa gitti
Ben size arkadaşlar söylüyorum derbi maçlarını göz önüne getirin bakın bizi sahada nasıl fener ve Galatasaray dövecek hepimiz göreceğiz Hakan Şüküre imza attıran Galatasaray yönetimi beğenilmeyen tümer ve sergen i kaçıran beşiktaş yönetimi yazıklar olsun demirören sen beşiktaşı resmen satıyorsun........
Konu anahtarcı tarafından (07-06-2006 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir..
Sebep: mesajlar birleştirildi peşpeşe mesaj yazmayınız..
|