Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2007, 23:10   #17
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertuğlul hoca ilk geldiğinde beşiktaşın alex fergusonu olabilir diyordum ve hala bu görüşümün arkasındayım.Elbette hatalar yapıyor hemde maç kaybettiren hatalar yapıyor...Ama bunlar olacaktır,olmazsa anormaldir bence zaten.Daha ilk senesi sonuçta.Alex fergusonun ilk senelerine bakın bakalım neler yapmış!!!Önemli olan yaptığı hatalardan ders alması.Bunu şuanda göremiyorum ama ileride mutlaka alacaktır.Devrenin bir an önce bitmesini bekliyor hoca.Bu takımla olmayacağını o da biliyor.Zaten tek hatası diatta ve higuainle sezona başlamasıydı.Bunu inkar edemeyiz...Ama dediğim gibi devre arasında istediği topçuları aldırınca(holosko gibi mesela)takım daha iyi oalcak takım.Ozaman ertuğlul hocada felsefesini değiştirir belki.Bu kadar korkak oynatmaz...Busene şampiyonluk şansımızın çok az olduğunu düşünüyorum zaten.(Hakemler ve federasyondan dolayı takımla alakası yok)2.de olsa 3. olsak ertuğlul hoca gitmemeli.Sezon başında ne diyorduk küme düşersek bile SAĞLAM düşelim...Ertuğlul hocanında bu muhteşem taraftarın kendisine olan sonsuz desteğini göreceğini ve ona göre hareket edeceğini düşünüyorum.Öyle herşey daha iyi olacaktır...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla