Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 05:27   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Lige pençe geçiremiyor

Lige pençe geçiremiyor

Click the image to open in full size.
FATİH DOĞAN
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Kara Kartal, G.Saray'ın 2; Sivas'ın 3 puan kaptırdığı haftada evinde Rize'yi geçemedi. Zirveye yeniden ortak olma fırsatını tepti ..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın istatistikleri, önemli zaferlerin sonrasında sıkıntı yaşadığı bilgisini önümüze koyarken dolmayan tribünler ve 7 eksik bu olumsuz durumu sanki daha da netleştiriyordu. Ancak ilk 20 dakika takımların birbirini yoklama devresi olarak geçerken, Beşiktaş çift forvetle çıktığı maçın ilk yarısında beklentilerin aksine müthiş pozisyonlar buldu. 24'te İbrahim Üzülmez soldan sert vurdu. Gonzalez'in uçarak çıkardığı topu Serdar Özkan tamamlamak istedi ancak bu sefer Ergün Teber araya girdi. Kaleyi bulmayan bindirmeler yaşanırken 2 9 ' d a Nobre'nin vuruşunda top direkten döndü. Bobo'nun kafayla tamamlama isteği golle sonuçlanmadı. 31'de Mehmet Sedef'in vuruşuna Nobre ayak koydu. Filelere giden top ofsayta takıldı. 35'te Bobo indirdi, Serdar Özkan'ın kötü bir vuruşla auta attığı pozisyondan ve kaçan gollerden sonra 'Bu pozisyonları ararız!' dercesine siyah-beyazlı tribünler saç baş yoldu. Rize ilk isabetli şut girişiminde golü buldu.

KALECİ SORUNU DEVAM EDİYOR
50. dakikada Baki'nin markajında sağ çaprazdan Leandro topu filelere gönderirken Rüştü'nün kaleyi terk etme hatasını affetmedi: 0-1. Üç dakika sonra Zafer'in pasında Leandro daha kolayını ters köşeden auta attı. 59'da Delgado'nun şutu kaleci Gonzalez, 60'da Mehmet Sedef'in şutunu çizgiden Suat çıkardı. 62 ve 68'de İbrahim Akın'ın şutlarında kaleci adeta devleşti. Ancak 72'de kaptan Üzülmez'in pasında Delgado ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla kilidi açtı: 1-1. Ancak her iki takımın can siperane mücadelesine rağmen beraberlik bozulmadı. Kaleci sorunu yaşamaya devam eden Beşiktaş, Rize karşısında kolay gol yiyip, atmakta zorlanınca önemli 2 puanı heba etti.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla