Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 05:28   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Artık kredi bitti!

Artık kredi bitti!

Click the image to open in full size.
FOTOĞRAFLAR: ERAN KOYUNCU
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Sağlam, "Artık takımın puan kaybetme kredisi kalmadı. Son saniyeye kadar galibiyeti kovaladık olmadı. Gol yollarında sıkıntı var" dedi..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, artık puan kaybetme kredilerinin bittiğini söyledi. Sağlam, "Sıkıntılı bir dönem yaşadıktan sonra, OFTAŞ ve Marsilya galibiyetleri bize moral vermişti. Aynı başarıyı Rize karşısında sürdürmek istedik. Fakat olmadı. Kazanmak için en önemli unsur olan golü bulamadık. İkinci yarıda kalemize gelen ilk topun gol olması sıkıntıya neden oldu. İyi kapanan Rizespor'u istediğimiz gibi açamadık. Doksanıncı dakikanın son saniyesine kadar gol kovaladık. Rakip kaleci bu beraberlikte etkiliydi. Başarılı bir maç çıkardı. Bu oyunculara güveniyoruz, çalışarak daha da iyi olacağız" diye konuştu.

REHAVETE KAPILDIĞIMIZ YOK!

"Rakiplerin puan kaybetmesi oyuncuları rehavete mi itti?" şeklindeki bir soruya ise Sağlam şöyle cevap verdi: "Rehavete girecek durumumuz yok. Marsilya'yı yendik, ama kazanılan bir şey yok. Porto'yu yenersek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacağız ve bir kazanımımız olacak. Ligde ise durumumuz bizim rehavete düşmemize engel. Çünkü puan kayıplarımız çok."
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla