Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 08:58   #2
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 'Kredimiz kalmadı'

Rakiplerin puan kaybettiği haftayı değerlendiremediklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, 'Kredimiz kalmadı. Bursaspor maçını mutlak kazanmamız gerek' dedi.
3.12.2007



‘Hesaplar tutmadı’
Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor beraberliği sonrası şunları söyledi: “Oftaş ve Marsilya galibiyetinden sonra Rizespor’u da yenip, Bursa ve Porto maçları öncesi moral depolamak istiyorduk. Ancak hesaplar tutmadı. Kazanmak için her şeyi yaptık. Net pozisyonları değerlendiremedik. Ve 2. yarıda kalemize gelen ilk top gol oldu. Ardından baskımızı rakip kalede artırarak golü bulduk. Sonraki pozisyonları ise değerlendiremedik. Artık ‘puan kaybetme’ kredimiz kalmadı.”
‘Kaleci çok formdaydı’
“Sadece 2 puan kaybettik. Bursa maçına çok iyi hazırlanmalıyız. Rize kalecisinin formda olması, biraz da kısmetsizlik, gol yollarında bizi etkiledi. Rakiplerin puan kaybettiği haftayı maalesef değerlendiremedik. İbrahim Toraman ve Koray, ağrılarına rağmen ellerinden geleni yaptılar.” Sağlam, Türkiye’nin Avrupa Futbol Şampiyonası finallerindeki rakipleri için de, “Rakiplerimizin hepsi güçlü. Zaten ‘kolay grup’ diye bir şey yok. Finallerde başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Fahri nerede!
İki takım arasındaki özel sözleşme nedeniyle Çaykur Rizespor formasını dün akşam Beşiktaş’a karşı giyemeyen Fahri Tatan, buna rağmen gündemdeydi. Rizespor teknik direktörü Saffet Susiç, Fahri’nin oynamamasına anlam veremediğini belirtti. Genç oyuncunun oynaması halinde maçı kazanabileceklerini ifade eden Susiç, “Fahri’nin forma giymesini çok isterdim. Futbolcularım Beşiktaş’a karşı korkmadan oynadı. Hem neticeden hem de oyundan çok memnunum” şeklinde konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla