Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 09:03   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Aldırma Kartal aldırma! 1-1

Galatasaray ve Sivasspor'dan gelen haberlerin moraliyle Çaykur Rizespor karşısına çıkan Beşiktaş, İnönü Stadı'ndaki muhteşem taraftar desteğine karşın üç puana ulaşamadı.
3.12.2007



Galatasaray ve Sivasspor’dan gelen haberlerin moraliyle Çaykur Rizespor karşısına çıkan Siyah-Beyazlılar, İnönü Stadı’ndaki muhteşem taraftar desteğine karşın üç puana ulaşamadı. İlk yarıda tanınmayacak derecede kötü oynayan Beşiktaş, Leandro’nun vuruşuyla uykudan uyandı. Delgado’nun harika golüyle 1 puanı kurtaran Kara Kartallar, hâlâ zirvenin yedi puan gerisinde...
Şaka gibi!
18 şut, 38 orta... Rizespor kalesinde yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada gülemedi ve zirve yarışında ağır yara aldı.

Click the image to open in full size.
Şampiyonluk yarışı arkadan gelen takımlar için daha avantajlıdır. En üste olan takım gibi, ‘ya kaybedip, yakalanırsam’ endişesi yoktur. Ancak bununla bilikte; öndeki takımların aynı anda puanlar kaybetmesi, olayı terse çevirir. Dün gece Beşiktaş’ta bunu gördük. Zirve ortaklarından önce Sivas üç puan bıraktı Başkent’te. Ardından Galatasaray sahasında berabere kaldı. Kartal için Rize maçı kazanılması halinde sekiz puanlık maçtı bir anlamda. Bu yüzden olacak, maça stresli başladılar. Öyle ki, Marsilya sınavından bile daha gergindi oyuncular. Takımın bu ‘ruh’ hali sahaya da aynı şekilde yansıdı ilk yarı boyunca. Bobo’nun yanına Nobre kondu. Solda tarafta cezalı Tello yoktu. Genç Mehmet orta yapamadı. Üzülmez, bir kaç kez yokladı sonuç çıkmadı. Sağ tarafta Ali ile Serdar iyi yüklendiler. Ancak etkili orta yapamadılar. Göbekte toplu oyunda başarılı olan Delgado topu savunmanın arksına geçiremedi. Bütün bunlara hakemin de, yerli yersiz oyunu kesmesi eklenince maç düğümlenip kaldı.
İkinci yarı Beşiktaş’tan, Marsilya’nın yaptığı taktiği uygulamasını bekledik. Sahaya çıkar, Rize’yi iyice abluka altına alır ve skoru değiştirir.. Ancak beklentilerimiz bir yana, gol konuk ekipten geldi. Leandro, Rüştü’nün de ileri çıkmasından yararlanıp golünü attı. Golden sonra sahadaki oyuncular panikledi. Sağlam müdahale etmeden bekledi. Nihayet Akın ve Batuhan’ın maça dahil olması ile birlikte hücum üstünlüğü iyice Beşiktaş’a geçti.
Delgado da olmasa
Kimse şut atmıyor, ya orta ya da yanındakine pas yapmayı düşünüyordu rakip kale önünde. Durumu 72’de Delgado değiştirdi. Arjantinli sol çaprazdan müthiş vuruşu ile skora denge getirdi: 1-1. Şimdi çıkıp da yazık oldu, şu oldu bu oldu diye yakınmanın anlamı yok. Ayağa kadar gelen bu fırsatın kaçması ‘yetersiz’ teknik heyetin eseridir. Takımın yarısı sakat. Hepsi de adele sorunu yaşıyor. Kurtarıcı diye alınan yabancılar kenarda oturuyor. Olan camiaya oluyor. Ayıp!
Orhan Yıldırım

Stat:
BJK
Hakemler: Zafer Önder İpek xx, Muharrem Yılmaz xx, Mustafa Sönmez xx
Beşiktaş: Rüştü x, Ali Tandoğan x, İbrahim Toraman xx, Baki xx, İbrahim Üzülmez xx, Serdar Özkan x (Dk. 84 Burak ?), Koray Avcı xx, Delgado xx, Mehmet Sedef xx (Dk. 62 İbrahim Akın x), Nobre xx (Dk. 70 Batuhan x), Bobo x
Çaykur Rizespor: Gonzalez xx, Gökhan xx, Suat xx, Kürşat xx, Ergün xx, Emrah xx, Serhat xx, Cumhur xx, Victoria xx, Leandro xxx, Zafer xx (Dk.73 Riberio x)
Goller: Dk. 50 Leandro (Çaykur Rizespor), Dk. 72 Delgado (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 18 Koray, Dk. 88 Ali Tandoğan, Dk. 90 Baki (Beşiktaş), Dk. 39 Cumhur, Dk. 51 Serhat, Dk. 61 Kürşat (Çaykur Rizespor)
Süper Lig puan durumu
Alkışlar Rizespor’a
Çaykur Rizesporlu futbolcular dün sahaya “Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’a başarılar dileriz” yazılı bir pankartla çıktı. Tribünlerde bulunan Siyah-Beyazlı taraftarlar da, Rizesporlu oyuncuların bu jestine kendilerini alkışlayarak karşılık verdi. Beşiktaşlı oyuncular da açtıkları pankart için rakip takım oyuncularına teşekkür etti.
Stat dolmadı
Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında BJK İnönü Stadı tribünleri dolmadı. Özellikle eski ve yeni açık tribünlerde yer yer boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık 15 bin sporsever izledi. 32 bin kişi kapasiteli stadın boş kalması Siyah-Beyazlı yöneticilerin yüzlerinin asılmasına neden oldu.
Top kavgası!
İnönü Stadı’nda maçı izleyen taraftarlar arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı. 36. dakikada numaralı tribünün üst kısmına giden topu, buradaki bir taraftar alıp önüne koydu. Aynı tribünde oturan bir başka tarafarın olaya müdahale etmesi üzerine kısa bir tartışma yaşandı. Maç esnasında da kapalı tribünün alt kısımda yaşanan kavga kısa sürede yatıştırıldı.
Bermek ısınıyor
Futbol Federasyonu’nun seçimlere gitme ihtimali üzerine başkan adayı olmak için fırsat kollayan Ayhan Bermek tribündeki yerini aldı. Galatasaraylı olan Bermek’in, Şeref Tribünü’nde nabız yoklaması gözlerden kaçmadı. Bilindiği gibi yeni hazırlanan yasa tasarısıyla Futbol Federasyonu’nun kısa bir süre içinde seçime gitme olasılığı bulunuyor.
Çılgın maç Beşiktaş’ın: 6-3
PAF Ligi’ndeki maçta Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u 6-3 yendi. Ümraniye’deki BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan ve birbirinden güzel gollere sahne olan karşılaşmada Siyah-Beyazlı ekibin sayılarını, 14 ve 34. dakikalarda Gökhan, 30, 60 ve 85. dakikalarda Ali, 46. dakikada da Abdullah kaydetti. Çaykur Rizespor’un gollerini ise 45. dakikada penaltıdan Oktay, 65 ve 70. dakikalarda da Onur attı. Beşiktaş’ın üç golüne birden imza atarak hat trick yapan Ali sevincini arkadaşlarıyla paylaştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da izlediği maç sonrası iki takım oyuncuları İnönü’ye geçip Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını tribünden takip etti.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla