Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 16:39   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'den Birlik Çağrısı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen ay sıkıntılı ve zor günler geçirdiklerini belirterek, ''Her aile, her camia böyle zor günlerden geçer, geçecektir de. Fakat aile olmanın gereği, camia olmanın zorunluluğu, işte bu sıkıntılı günlerde kenetlenmektir. Tek yürek olmaktır'' dedi.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin Aralık ayı sayısında yer alan yazısında, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, şöyle konuştu:

''Her fırsatta belirttiğim gibi; Beşiktaş camiasının tek yürek olmasının sonucu, şanlı tarihimize eklenecek yeni zaferlerdir. BJK İnönü Stadı'ndaki Liverpool ve Marsilya zaferlerimiz de bu sonucun en çarpıcı örnekleridir. 28 Kasım gecesi futbol takımımızın Marsilya karşısında sergilediği futbol ve elde ettiği netice, tüm camiamız için de yeni bir sayfa olmalıdır. Kulübümüzün hedeflerine ulaşması için bu maçtaki birlikteliğin sonucu iyi değerlendirilmelidir. Futbol takımımız, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefini 11 Aralık'ta Porto maçına taşırken, Turkcell Süper Lig'de de zirve iddiasını sürdürmektedir. Üç kulvarda da büyük hedefleri olan takımımız, bu hedeflerini sizlerin yürekten vereceğiniz desteğiniz ve inancınızla gerçekleştirecektir.''

Demirören, siyah-beyazlı taraftarlara yaptığı çağrıda, ''Futbol takımımız gibi, Avrupa'da ve ligde şampiyonluk için Beşiktaş ruhuyla mücadele eden BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımımıza, BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımıza, BJK armasını en yukarılara taşımak için mücadele eden hentboldan, boksa kadar tüm branşlarımıza, coşkulu desteğinizi sürdürmenizi bekliyoruz. Beşiktaş, 104 yıldır olduğu gibi bugün de yaşadığı tüm haksızlıklara ve zorluklara rağmen; tek yürek, tek nefes olarak her takımıyla, her branşıyla siyah-beyazlı bayrağımızı en yükseklerde dalgalandıracaktır. Beşiktaş camiası olarak bir bütün olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğiz hiçbir zorluk yoktur'' diyerek sözlerini tamamladı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla