Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 16:57   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bursa'da yoğun güvenlik

Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, 7 Aralık Cuma akşamı yapılacak Bursaspor-Beşiktaş maçında, geçen yılki maçta alınan güvenlik tedbirlerinin tamamını uygulayacaklarını söyledi. Tahsin Demir, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, iki yıldır Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları arasında bazı sıkıntılar yaşandığını hatırlattı.
Bu çerçevede, geçen yıl Bursa'da oynanan karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri aldıklarını anlatan Demir, ''Aldığımız bu ciddi tedbirler sayesinde en ufak bir olay olmadı. Geçen yılki maçta alınan güvenlik tedbirlerinin hepsini bu karşılaşmada da uygulayacağız'' dedi.
Demir, bu karşılaşma için 3 bin 200 polisin görev almasının planlandığını, İl Jandarma Komutanlığından da takviye kuvvet geleceğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bu maçı da kazasız, belasız geçirmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa hepsini yapacağız, ancak Bursaspor taraftarından da geçen yıl olduğu yine yardım bekliyoruz. Taraftarın sağduyulu olmasını istiyorum. Neticede bu bir müsabaka, kazanan da olacak kaybeden de olacak. Taraftar, takımını desteklesin. En ufak bir olay olmadan bu maçı atlatacağımıza inanıyorum.''
Demir, Beşiktaş taraftarlarının Bursa'ya gelip gelmeyecekleri ve çevre illerden takviye polis ekibi istenip istenmeyeceğine ilişkin Bursa Valisi Nihat Canpolat ve İl Spor Güvenlik Kurulu yetkilileriyle bir toplantı yapacaklarını, buradan çıkacak sonuca göre hareket edeceklerini kaydetti.


03.12.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla