Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 18:19   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Teklif gelirse...

Teklif gelirse...

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin eski menajeri Jose Mourinho, teklif edilmesi halinde, İngiltere Milli Takımı çalıştırıcılığını düşüneceğini açıkladı.
Basın danışmanı Eladio Parames aracılığıyla yapılan açıklamada, Chelsea'den ayrılmasının ardından futboldan uzak kalan Mourinho'ya, İngiltere Futbol Federasyonu'nca (FA) direkt bir teklif gelmediği, ancak buradan gelecek bir teklife sıcak bakacağı bildirildi.
Teknik adam Mourinho'nun, böyle bir görevden ötürü onur duyacağını söyleyen Parames, ''İngiliz futbolunu, İngilizleri, ülkeyi ve oyuncuları seviyor. Değerlendirebileceği bir şey, ancak İngiliz federasyonunun ilgisini çekmeye de çalışmıyor. Teklif gelirse cevap verecek'' diye konuştu.
İngiltere'nin Hırvatistan'a 3-2 yenilip Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılamaması, milli takım teknik direktörü Steve McClaren'i işinden etmişti.
Chelsea'yi ardı ardına lig şampiyonluğuna taşıyan Mourinho, kulübün Rus patronu Roman Abramovich ile ters düşmesinin ardından, takımla yollarını ayırmıştı.
İngiliz futboluna ilgisini saklamayan AC Milan, AS Roma ve Real Madrid eski teknik direktörü Fabio Capello da boş kadro için adı geçen bir diğer isim.
Takımın kaptanı John Terry, eski hocası Mourinho ile yeniden çalışmaktan memnuniyet duyacağını belirtirken, İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı Brian Barwick, atamaya ilişkin belli bir süre vermiyor.
Barwick'in, takımın başına getirilecek isim için UEFA Başkanı Michel Platini, Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, Galler Milli Takımı Teknik Direktörü John Toshack ve takım kaptanı Terry gibi isimlere danıştığı bildirildi.

03.12.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla