Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 01:27   #81
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
madem 2 sene sabredicektik neden tiganayı yolladık yaa. yada neden rızayı yolladık. neden birini yollayıp aynısı başka adam aldık. bir hocanın ağırlığı yoksa yoktur. teknik taktik kapasitesini geliştirebilir ama karizmasını oyuncular ve yönetim üzerindeki ağırlığını geliştiremez. ertuğrul hoca şimdiden yönetime yalakalığa başladı. ayrıca abartmayalım. 4-5 puan önünde lidermişiz. birde portoyu ezen liverpoolu yenen falan abartılı laflar. satılmış medya gibi konuşmayalım.
ya hakemler bizi biçmedi mi ben mi yanlış biliyorum.ankara spor maçı-gs maçı-fener maçı-ts maçı(kazansak bile) vs. liverpolu yenmedik mi ya ezikler 7 eksik interi feneri küçümser havada gelen interi yendiler diye kahraman oldular.biz satılmış medya gibi konuşmuyouz ama siz ezikler gibi konuşuyosunuz.biri bana ertuğrulun zico dan kötü hoca olduğunu anlatsın ertuğrul gitin diyim.tiganada zerre ışık görsem gitmesin derdim ama hiçbir gelişme yoktu.ertuğrul o ışığı veriyor hemde fazlasıyla sneye kat kat daha iyi olucaktır.delbosqe hariç gidenlere üzülmedim ama ertuğrula yazık olur.