Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 04:07   #3
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Hayatım Beşiktaş'ta geçebilir

Click the image to open in full size.

Hayatım Beşiktaş'ta geçebilir


Bobo, "Futbolu sonuna kadar Türkiye'de oynar mısın" sorusuna "Bana kalırsa, bütün futbol yaşamımı Beşiktaş'ta geçirebilirim" yanıtını verdi ..
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, bütün futbol hayatını Beşiktaş'ta geçirebileceğini söyledi. Beşiktaş Dergisi'nin Aralık ayı sayısında eşi Raquel ve kızı Julia ile birlikte röportajı yer alan Bobo, eşinin "Futbol hayatının sonuna kadar Türkiye'de oynar mısın" sorusuna, ''Daha önce de bana bu soru sorulmuştu. Bana kalırsa, bütün futbol hayatımı Beşiktaş'ta geçirebilirim" yanıtını verdi. Bobo, siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterileri karşısında çok duygulandığını da ifade ederek, "Taraftarın tepkileri ya da bize karşı olan sevgi gösterilerinde çok duygulanıyorum, tüylerim diken diken oluyor" dedi. Futbol dışında konuların da ele alındığı röportajda, Brezilyalı futbolcu kolay bir çocukluk geçirmediğini belirterek, "Kolay bir çocukluğum olmadı. Annemin ve üvey babamın koşullarının çok iyi olduğunu söyleyemem. Çocukluğum zorluklar içinde geçti ama mutluyduk" diye konuştu.
Brezilyalı futbolcunun eşi Raquel ise Bobo'nun nasıl bir eş olduğu sorusuna, "Gününe göre değişiyor. Bazen bir uyanıyor, odun gibi bir adam oluyor karşımda. Ama istediği zaman da çok romantik olabiliyor" yanıtını verirken, "Bobo'nun bugüne kadar yaptığı en romantik şey nedir?" sorusu üzerine de "Son Sevgililer Günü'nde bana iki yüzük birden hediye etmişti. O gün çok romantikti" şeklinde konuştu.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla