Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 09:45   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk raporu değil

İlk raporu değil
Click the image to open in full size.

Fenerbahçe derbisinde abartılı bir rapor yazan gözlemci Ata Özer'in, 2004-2005 sezonunda da benzer bir davranışta bulunduğu ortaya çıktı.
4.12.2007



Tahkim cezayı kaldırdı ama...
Kadıköy'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde gözlemci olarak görev yapan Ata Özer, Siyah-Beyazlı taraftarların çevresi ağla kaplı olmasına rağmen raporuna Beşiktaşlı futbolseverlerin sahaya yabancı madde attığını yazmıştı. Alışılmışın aksine raporuna yaklaşık 70 fotoğraf ekleyen Özer, PFDK’nın verdiği saha kapama cezasında da önemli rol oynamıştı. Tahkim Kurulu, PFDK’nın kararını iptal etti ancak Beşiktaş işin peşini bırakmadı, Ata Özer hakkında ilginç bilgiler gün yüzüne çıkarıldı.
Carew’in cezası da kaldırılmış
Ata Özer’in 2005 yılında İnönü’de oynanan Beşiktaş-Sakaryaspor maçında da gözlemci olarak görev yaptığı ve John Carew’in iki rakibine tükürdüğünü raporuna yazdığı belirlendi. Ancak video görüntüleri sonucunda PFDK’nın verdiği 3 maçlık ceza 1 karşılaşmaya indirilmişti. Olaydan rahatsızlık duyan Beşiktaş Yönetimi harekete geçmiş, Özer’e görev verilmemesi için büyük çaba sarfetmişti. Son yaşanan olayların ardından Siyah-Beyazlı kulislerde Ata Özer’in ismi daha çok konuşulmaya başladı.
Başbakan duruma el koyacak
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olan Ata Özer’in medyada deşifre olmasından büyük rahatsızlık duyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Milli Eğitim Bakanlığı’na talimat vererek, bu tip görevlerde bulunan personel konusunda araştırma yapılmasını istediği belirtildi. Ata Özer’in de yakın çevresine, “Bu işi para için yapmıyorum. Hiçbir kulübe ayrımcılık yapmam söz konusu değil. Volkan’ın Beşiktaş tribünlerine hareketini de raporuma yazdım. Haksızlık yapılıyor” dediği öğrenildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla