Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 10:10   #49
dogan_cordoba
Moderator

dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Buelent01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakma da bence bos yazmissin,Bunlari yazmisken böyle davrananlarin kim oldugunu da yazsaydin da tezini kanitlasaydin bari..
Bazi arkadaslar Hoca yi tutar bazilari elestiri bu herkesin hakkidir.Insanlari resmen döneklikle suclamissin ama burda cogu kimse günlük zaferlerden ileriyi düsünmek icin ilham almadi benim gibi..
Burasi BESIKTAS tecrübeden falan bahsetmissin de hatirlatayim TECRÜBE kazanilacak takim BESIKTAS degil.Burasi kazanilan tecrübelerin kullanilacagi ve en az hata yapilacagi yerdir...Her türlü elestiriye ragmen benim izlenimim taraftarin yine de ERTUGRUL a saygi duydugudur.Eziklerin kötü sonuc aldigi bir macin sonrasina bak bakalim onlarin hocalari mesele FELDKAMP yenilgisiz lider oldugu halde bu kadar elestiriliyor.ERTUGRUL da sonucta SOM ALTINdan kaplanmamis tabiki elestirilecek.Sezon basindan beri söyle rahat rahat bir mac izleyemedik ya ayiptir bu kadar eziyet yapilmaz taraftara..
hocam rize macından sonra eger forumda olsaydın kimlerin kimler hakkında neler dediğini gorurdun...Ben kendi adıma biraz milleti sakinleştirmeye çalıştım ama kimsenn kimseyi dinlediği yokk..Herkes bir agızdan hocaya takıma yonetime sallıo..Ama burda boyle bir konu açıldığında nedense onları göremiyoruzz..Yapılan yorumları okuorum da sanki herkes bi anda kaybolmuşş..İlginç vallahiii...