Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 15:03   #57
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Buelent01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Okudugum kadariyla saygi sinirlarini asmissin.Destek demek bu degil,körü körüne baglanmanin kimsey yarari olmaz varsa bi adamin hatasi bunu konusabilmmiz lazim.Adamligina laf edilmesin tamam da ben bu adamin tecrübesine laf ederim buna kimse de bisey demez..
Sen Rijkard diyosun da gözüm O nun elinde hangi futbolcular var bi bak bakalim.O futbolculari kimin eline versen basari gelir.Karsilastirma yaparken durumlari göz önüne almakta yarar var..
Hayret bisey ya Samet gibi 18 yildir Teknik Direktörlük yapan basarili bir adami bu tarftar elestiriyo.Efsane Takimin Kaptani Riza yi elestirdik,Ertugrul u elestirmemek icin bir tek sebp söylersen sevinirim..
sebeb mi
1-istediği adamlar alınmadı (helguera-hyypia-navarro-makalele-gravesen vs.)
2-hakemler bizi biçmese şuan liderdik kimse bunu konuşmıcak
3-tecrübeli olan feldcampıda gördük başarılı zicoyuda görüyoruz
4-ertuğrula sıra gelene kadar önce yönetim var eleştirilecek
yetermi bukar
zico başarılı mı başarılı feneri şampiyon yaptı cl nde üst tura çıkardı derbi kaybetmedi vs. sen söyle bu adam ertuğruldan iyi hoca mı ziconun tecrübesi ne? bana ziconun feldcampın ertuğruldan üstün hoca olduğunu anlat tamam
yöentim hocanın isteklerine karşılık veremiyosa hoca ne yapıcak.hepimizin sevdiği bobo eziklerle oynadığımız maçta golleri atsa bencillikler olmasa kimse konuşmıcak hocamı diyo bencil oynayın diye hoca mı diyo hakemler bizi biçsin diye

son olarak ben kimseye hakaret etmek istemiyorum ama haklı çıkmak için kimse ertuğrula yalaka , adam değil falan diyemez