Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 15:19   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko'da şok gelişme

Holosko'da şok gelişme
Ünlü teknik direktör Arsen Wenger'in görevlendirdiği 2 antrenör Slovak futbolcuyu, Ankaragücü ve Gaziantep maçlarında takip etti

Vestel Manisaspor'un 23 yaşındaki golcüsü Filip Holosko'nun peşine, bir futbol devi daha düştü. Ara transfer yaklaşırken G.Saray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Avrupa'dan da Juventus, Paris St.Germain ve Marsilya gibi ünlü kulüplerin markajına giren Holosko'ya, İngiltere Premier Ligi'nin güçlü temsilcisi Arsenal de talip oldu. İngiliz kulübünün teknik direktörü Arsen Wenger'in Holosko'yu izlemesi için iki yardımcısını görevlendirdiği öğrenildi. İki antrenör, Slovak oyuncuyu önce Başkent'te Ankaragücü'ne karşı, önceki gün de Manisa'da G.Antepspor karşısında izledi.
Arsenal'in Vestel Manisaspor'a resmi teklifini, iki teknik adamın vereceği rapora göre yapacağı öğrenildi. Bu arada önceki gün Manisa'ya bir Türk menajerle gelen iki Arsenal görevlisi, isimlerini açıklamadı. Holosko için bugüne dek Marsilya'nın 5 milyon, Paris St.Germain'in ise 5.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı, ancak siyah-beyazlı kulübün bu futbolcu için 6.2 milyon euroluk bonservis bedelinde hiç indirim yapmadığı biliniyordu. Şimdi Arsenal'den gelecek teklif bekleniyor. İngiliz devinin, eğer antrenörlerden olumlu rapor giderse, istenen rakamı ödeyebileceği de gelen haberler arasında.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline