Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 17:03   #1
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaşlılara izin yok!

Beşiktaşlılara izin yok!

Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Cuma günü oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçına, Beşiktaş taraftarlarının alınmayacağını bildirdi.

Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır başkanlığında olağanüstü toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında cuma günü saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi alınacak tedbirleri görüştü. Önceki yıllarda Bursaspor-Beşiktaş tarafları arasındaki husumetin halen devam ettiği kanaatine varan kurul, Beşiktaş taraftarlarının müsabakayı izlemek için Bursa'ya gelmesi durumunda istenmeyen olaylar çıkma ihtimaline karşı, maçın selameti açısından misafir takım seyircisinin Bursa'ya gelmemesine ve stada alınmamasına karar verdi.

Beşiktaş kafilesinin Bursa'ya güvenli bir şekilde intikalinin sağlanması için il sınırından otele kadar gerek jandarma, gerekse polis marifetiyle gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağı, Beşiktaş'ın programı doğrultusunda güzergahta bulunan merkez, ilçeler ve çevre illerin güvenlik birimlerinin teyakkuza geçirileceği bildirildi. Karşılaşmada Bursa nüfusuna kayıtlı olmayanlara bilet satılmayacağı, önceki müsabakalarda olduğu gibi açık kale arkasında Bursaspor taraftarı olarak stada girdikten sonra rakip takım taraftarı olarak grup oluşturulmasına müsaade edilmeyeceği, müsabakaya yaşı küçük çocukların alınmayacağı, ayrıca açık kale arkasında 200-250 kişilik bölümün güvenlik güçlerine ayrılacağı kaydedildi. Stat çevresinde kışkırtıcı slogan atılmasına ve pankart açılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceği, müsabaka bitiminde misafir takım, ev sahibi takım ve hakemlerin bölgeden güvenli bir şekilde çıkışının sağlanması için gerekli tedbirlerin alınacağı, stat içindeki büfelerde bozuk para kullanılmayacağı, seyyar satıcıların yoğun olduğu yerlerde ise belediyenin yeteri kadar zabıta görevlendireceği bildirildi.
04.12.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!!

The RocK!...
nbacem Ofline