Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2006, 13:16   #13
gomorefaster
 
gomorefaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yaşıtı gençler ciplere binip gezebilsinler, barlarda içip eğlenebilsinler, kardeşleri okuyup adam olabilsinler, annesi babası rahat uyuyabilsinler diye ölmüştür evladı.

ellerine sağlık çok güzel olmuş.insanın duygularını ve yaptıklarını,ve yaşadıklarını sorgulatan bi yazı olmuş.benim en üzerinde durduğum konu ise alıntı yaptığım bölüm.
arkadaşlar,sizce biz bizim için,bizim bu kadar rahat yaşayabilmemiz için kendilerini feda eden şehitlerimize ne kadar layık olabiliyoruz.yada bunun için gayret ediyormuyuz.bence özel günler olmasa yada tv de acı haberler görmesek aklımıza bile gelmiyor nerdeyse.unutmayalım; GEÇMİŞİNİ BİLMEYENİN GELECEĞİ OLAMAZ!! bu konuları sıkı takip ettiğim için doluyum biraz kusura bakmayın.
peki hiç farkettinizmi gerçekten savaşta yada terörle mücadelede verilen şehitlerin ailelerinin gözlerinde manalı bakışa ve dik duruşa.ağlamak içlerinden gelmiyor ama bedenlerine hakim olamıyorlar.çünkü onlar ŞEHİT AİLESİ. derler ya ALLAH ölümün bile hayırlısını versin.bence en hayırlı ölüm ŞEHİTLİK SANIRIM HERKES BANA KATILIR.
__________________
onur gurur kartal budur
gomorefaster Ofline   Alıntı ile Cevapla