Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 17:33   #2
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

SÜZER GRUBU'NDAN VATAN VE KANALTÜRK’LE İLGİLİ AÇIKLAMA
04.12.2007 16:48:00

İşte Süzer Grubu’nun resmi açıklaması…
"4 Aralık 2007 tarihli Yeni Şafak Gazetesi’nde çıkan “Süzer, KANALTÜRK ile VATAN’ı alıyor” başlıklı haber tamamen asılsızdır ve gerçekleri yansıtmamaktadır.
Süzer Grubu, haberde yazıldığı şekilde KANALTÜRK ve VATAN’ı satın almak için bir girişimde bulunmamış ve bu konu ile ilgili bir görüşme yapmamıştır.
Ayrıca haberin içerisinde yer alan ve Süzer Grubu’nun medyada yeni bir blok oluşturarak
AK Parti hükümetine karşı ciddi bir muhalefet yapma hazırlığı içerisinde olması gerçeklere dayanmamaktadır ve yazıyı yazan basın mensubunun kendi yorumudur.
Süzer Grubu ileride alacağı bir karar ile medya sektöründe yer alsa bile, bu geçmişte de olduğu gibi muhalefet amaçlı olmayacaktır.
Bu güne kadar bütün hükümetlerin, ülke menfaatleri ve çıkarları için verdiği her kararı destekleyen Süzer Grubu, bundan sonrada desteklemeye devam
edecektir.
Ayrıca söz konusu olan yazıda “Gökkafes” olarak geçen Süzer Plaza hakkında herhangi bir tartışma bulunmadığı gibi, Süzer Plaza’nın planları ve imarı Yüce Yargı tarafından onaylanmıştır. Yine aynı yazı içerisinde bahsedilen Kentbank’ın TMSF’ye alınma kararı ise bilindiği gibi Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından iptal edilmiştir."


Konu Adelaar tarafından (04-12-2007 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla