Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 20:06   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Cola Turka'ya ceza yağdı

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Galatasaray Cafe Crown maçında yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş Cola Turka'ya 3 bin ytl para cezası, antrenör Ergin Ataman'a ihtar cezası, yönetici Hasan Bozkurter'e 1 aylık hak mahrumiyeti ve 3 bin ytl para cezası verdi. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPOR ve Ajanslar

Güncelleme: 18:31 TSİ 4 Aralık 2007 Salı



Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Beko Basketbol Ligi'nde oynanan Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown maçı sırasında çıkan olaylar nedeniyle evsahibi takıma 3 bin YTl para cezası verdi.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, karşılaşma esnasında, Beşiktaş Cola Turka taraftarlarının küfürlü tezahüratı nedeniyle kulübün 3 bin YTL para cezası ile antrenör Ergin Ataman'ın masa görevlilerine yoğun itirazı ve taraftarı tahrik edici davranışı sebebiyle İhtar Cezası ile yönetici Hasan Bozkurter'in protokol tribününden maç görevlilerine karşı yaptığı küfürlü söylemleri nedeniyle 1 ay hak mahrumiyeti ve 3 bin YTL para cezasıyla cezalandırılmasına oy birliği ile karar verildiği bildirildi.

Öte yandan kurul, Balıkesir'de oynanan Banvit-Efes Pilsen karşılaşması sırasında Banvit Kulübü Başkanı Özkan Kılıç'ın müsabaka hakemine yönelik davranışları ve Banvit Kulübü anons görevlisinin sarf ettiği çirkin sözler, başkan Kılıç'ın seyirciyi tahrik edici söz ve davranışları ile savunmasındaki üslubunu da birlikte değerlendirilerek, ihtar cezası verilmesine karar verdi. Kurul ayrıca, Banvit Kulübü'nün anons sistemini seyirciyi kışkırtmak amacıyla kullanmasını 3 bin YTL ile cezalandırdı.

Ayrıca kurulun, Ankara MTA Spor Kulübü oyuncusu Ender Uzel'in 3 maç müsabakalardan men ve 300 YTL para cezası ile cezalandırılmasına da oy birliği ile karar verdiği belirtildi.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline