Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 20:14   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Murat Sözkesen'in en acı günü

20 gündür tedavi altında bulunan Murat Sözkesen'in eşi Nilcan Sözkesen (28) yaşam savaşını kaybetti.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 17:07 TSİ 4 Aralık 2007 Salı

Geçirdiği trafik kazası sonrası 20 gündür yaşam mücadelesi veren eski Bursaspor ve Galatasaray'lı futbolcu, Ünyespor Kulübü Başkanı Murat Sözkesen'in eşi Nilcan Sözkesen hayatını kaybetti.
Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi'nde yaşanan trafik kazasında Ünyespor Yönetim Kurulu üyesi Osman Bölükbaş'ın (29) kullandığı 34 MNS 57 plakalı otomobil buzlanan yolda kayıp Engin Korkmaz (41) idaresinde başka bir otoyla çarpışmış, kazada, Osman Bölükbaş ve Engin Korkmaz ile Emine Korkmaz (63) ölmüştü.
Aynı araçta bulunan Murat Sözkesen'in eşi ve 2 çocuğu da yaralanmıştı. Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan tedavileri sonucu durumlarının iyi olduğu tespit edilen Murat Sözkesen ve 2 çocuğu taburcu olmuş, eşi Nilcan Sözkesen kazanın hemen ardından Ankara'ya sevk edilmişti.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla