Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 08:55   #1
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardeşi örnek oldu!

Bursaspor formasını giyen Serkan da, kendisi gibi adalesinden sakatlanmıştı. İyileşmeden oynayınca dönüşü 6 ayı buldu. Ama Serdar, aynı hataya düşmedi.
5.12.2007

‘Buna da şükür’ diyor
Adalesinde sorun yaşayan Serdar Kurtuluş, haftalardır çok sevdiği formasından uzak. Ancak nasıl bir tehlikenin eşiğinden döndüğünü düşününce, “Buna da şükür” diyor genç oyuncu. Çünkü Bursaspor’da oynayan kardeşi Serkan da benzer bir sakatlık yaşamıştı. Ancak o, tam iyileşmeden oynadığı için sahalara ancak 6 ay sonra dönebildi. İşte Serdar, çok yakınındaki bu örnekten yola çıkarak, sağlık ekibine ve teknik kadroya durumunu açık açık anlattı.
Bu hafta geri dönüyor
Tüm bu gelişmelerin ışığında sağlık ekibinin belirlediği programı uygulayan Serdar, bunun semeresini bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayarak almaya hazırlanıyor. Genç futbolcu, zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Kardeşimin benzer bir durum sonrasında yaşadıkları bana ders oldu. Sorumlulara durumunu anlattım ve anlayış gördüm. Artık sağlığıma tam anlamıyla kavuştum, diyebilirim. Çok çalışıp formamı geri alacağım” diye konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla