Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 11:43   #1
asparagas

asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ribery pişman değil!

Click the image to open in full size.
Ribery pişman değil!
Ribery, taraftarların kendisi aleyhinde yaptıkları tezahüratları yadırgamadığını söyledi.
4 Aralık 2007 17:29
Bayern Munich'in Fransız yıldızı Franck Ribery takımının 1-0 kazandığı Arminia Bielefeld deplasmanında ev sahibi taraftarların kendisi aleyhinde yaptıkları tezahüratları yadırgamadığını ancak attığı golün daha çok haz vermesini sağladığını belirtti.

"Bu tarz davranışlar futbolda oluyor, yadırgamamak lazım. O tezahüratlarda ne söylediklerini biliyordum ve attığım gol bana daha da mutluluk verdi."

Bayern Munich'in Fransız yıldızı Franck Ribery takımının Arminia Bielefeld deplasmanında 1-0 kazandığı karşılaşmada attığı gol sonrası ev sahibi taraftarlara susmalarını işaret eden bir hareket yapmıştı.

Yaptığı hareketten pişmanlık duymadığını belirten Ribery tezahüratlar kadar verilen karşılığın da normal karşılanması gerektiğini dile getirdi.

Werder Bremen maçında benzer tezahüratlara hedef olan Miroslav Klose ise "Kendisine tezahüratları duymamasını söyledim, bu onun oyununa yardımcı olmaz" dedi.

Bayern Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld ise oyuncusunun gol sevinciyle ilgili olarak "Franck (Ribery) yanlış birşey yapmadı. Onun aleyhinde bağırdılar, O da golüyle cevap verdi. Burada yanlış birşey yok" dedi.