Alıntı:
Buelent01´isimli üyeden Alıntı
Istedigi adamlar alinmadi deyip bi de örnek vermissin,ben yanlis mi biliyorum.Zamaninda Celal Kolot su yukaida yazdigin adamlari Ertugrul Saglam a teklif ettiklerini ancak karsi cikanin Ertugrul un kenidisi oldugunu söylemedi mi??Ertugrul ne dedi buna karsi??Ben kulübümün maddi durumunu düsündüm de almadim dedi..Ulan akil var mantik var sen bu kadar oyuncu alip oybnatmazken takimin maddi durumunu düsünmezken yukardaki adamlari veto ederken mi düsündün.O VETO ettigi adamlar alinsaydi Besiktas in hem mac hasilati ,hem forma satislari hem de Reklam gelirleri belki 1 kat daha artacakti ve futbolcularin paralarini burdan bile finanse edebilirdin.Bence asil sorun yildiz oyuncularin kendisinin önüne gecmesinde ve disiplini saglayamayacagindan cekinmesi.Zaten saglayabilseydi kendisine posta koyan NOBRE bugün kapi disindaydi..
Birakin artik böyle kücük düsünmeyi su sakatliklara bakin gözünüzü seveyim resmen REVIRe döndü takim, normal mi bu?Iyi calisan ve kuvvetli olan bir takimda bu kadar sakatlik olmaz demek ki burda da bir sorun var..
Efendi olmasina efendi adam SAGLAM iyi de RIZA serserimiydi ? ya da SAMET?
Sen bizdeki asil huzursuzluk nedenini anlamamisin,bizim asil derdimiz Bu takimin hic ama hic iyi top oynamamasi ve ümit vermemesi.SAGLAM inbütün maclar öncesi beklentileri cok yüksek tutup bizi sürekli hayal kirikligina ugratmasi.."Cok gol atacagiz" dedigi bir macta bakiyosun gol pozisyonu bile yok dogru dürüst..
Bimiyorum bu sefer anlatabildi mi?? |
EVET BENCE HALA ANLATAMADIN SEN GÖRDÜN MÜ HİÇ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BUNCA SIKINTIYA RAĞMEN BİZE 2 ZORLU MAÇ KAZANDIRAN
BİR HOCA SEN SEVİNMEK İÇİN SEVENLERDENSİN BENCE