Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 13:46   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Beşiktaş'ın transfer listesi

Click the image to open in full size.

Beşiktaş yönetimi, Sağlam'ın raporu doğrultusunda transfer için harekate geçti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlılar, ilk etapta West Ham'ın forveti Cole ile A.Villa'nın stoperi Laursen'i bitirmeye çalışacak.Tekink Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlılar, ilk etapta West Ham'ın forveti Cole ile A.Villa'nın stoperi Laursen'i bitirmeye çalışacak.

Beşiktaş yönetimi transfer için harekate geçti. Şampiyonlar Ligi'nde yeniden iddialı duruma gelen Beşiktaş'ta Başkan Demirören'in ara transferde takıma yeni isimler kazandırmak için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlılar, ilk etapta Sağlam'ın alınmasını istediği Westham'ın siyahi forveti Carlton Cole ile Aston Villa'nın Danimarkalı stoperi Martin Laursen'in işini bitirmeye çalışacak.

SIRADA KİMLER YOK Kİ

Menajer Sinan Engin'in takip ettiği oyuncu listesinin bir hayli kabarık olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın almak istediği futbolcular arasında Fransa'da Rennes'in oyuncusu forvet Jimmy Briand ile yine Aston Villa'da futbol hayatına devam eden 1977 doğumlu İsveçli Olof Mellberg de bulunuyor. Yönetimin takip ettiği diğer isimler ise, M.Brough'da libero görevini üstlenen Jonathan Woodgate, Bolton'dan Slovak stoper Lubomir Michalik ve Newcastle'de oynayan libero Cacapa.
jaSmin Ofline