Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 13:52   #2
KUMSAL3
 
KUMSAL3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 bombayı patlatıyoruz ! gs fb şokta

Click the image to open in full size.

Ertuğrul Sağlam Basel’in Hırvat asıllı stoperi Daniel Majstoroviç’i için bu akşam İsviçre’de olacak.


5 Aralık 2007 10:07
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam Basel’in Hırvat asıllı stoperi Daniel Majstoroviç’i UEFA Kupası maçında izlemek için bu akşam İsviçre’de olacak. Beşiktaş’ın transfer etmek istediği diğer futbolcu ise Vestel Manisalı Holosko

İlk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala Beşiktaş’ta transfer çalışmaları yoğunlaştı. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ocak ayı içinde iki yabancı futbolcuyu renklerine katacaklarını resmen açıkladı. Menajer Engin, ocak ayında alınacak futbolculardan birinin forvet diğerinin de stoper olacağını söyledi. Ancak Engin kontenjan sıkıntısını nasıl aşacakları konusunda bilgi vermekten kaçınırken, “Ocak ayında iki futbolcuyu renklerimize katacağız Beşiktaş formasının ağırlığını taşıyamayan iki futbolcu ile yollarımızı ayıracağız” diye konuştu.

HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Menajer Sinan Engin’in bu açıklamasından sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam dün İsviçre’ye hareket etti. Sağlam İsviçre’nin Basel’in takımının bu akşam UEFA Kupası maçında Brann ile oynayacağı karşılaşmayı izleyecek. Majstoroviç’i daha önce menajer Engin ve Sağlam’ın yardımcısı Mutlu Çelik izleyip, geçer not verdi. Ocak ayında takıma yapılması düşünülen takviye konusunda hata yapmak istemeyen Ertuğrul Sağlam, alacağı futbolcunun takıma direkt katkı sağlamasını istediği için Majstoroviç’i bir kez de kendisinin çıplak gözle izleyeceğini söyledi.

SAĞLAM ÜÇ İSİM VERDİ

BEŞİKTAŞ’ın stoper mevkiindeki tercihi Majstoroviç olurken, forvette ise Holosko için Vestel Manisaspor yönetimiyle görüşmeler sürüyor. Öte yandan yapılan yoğun eleştiriler nedeniyle menajer Sinan Engin, gönderilecek futbolcular hakkında isim vermekten özenle kaçınırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetime takımdan gönderilmesi için üç isim verdi. Sağlam’ın verdiği isimler arasında bu sezon transfer edilen Diatta ve Higuain ile Ricardinho’nun isimleri var. Ertuğrul Sağlam, özellikle Diatta için “Tam bir hayal kırıklığı” ifadesini de kullandı.

Konu KUMSAL3 tarafından (06-12-2007 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir..
KUMSAL3 Ofline