Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 18:22   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzon'da Şok İddia

Trabzonspor eski başkanlarından Mustafa Günaydın, kulüp başkanı Nuri Albayrak’ın bu ay yapılacak olan olağan genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını bildirdi.

Nuri Albayrak’ın dayısı olan Günaydın, 1967 Trabzonsporlular Derneği tarafından Merter’deki Greenpark Otel’de düzenlenen birlik ve bütünlük yemeğine katıldı.

Eski başkan Günaydın, yemek sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor’da 6 bin kişinin oy kullanacağı bir kongre yapılacağını belirterek, "Başarılı, başarısız sonuçlarının neticesini kongreler tayin eder. Trabzonspor’da 6 bin kişinin oy kullanacağı bir kongrede herhalde vatandaş iyiyi seçecek, iyi yönetici arkadaşları Trabzonspor’un başına getirecek. O bakımdan kongre süreci başlamış durumda, adaylar da belli. İnşallah Trabzonspor için hayırlısı olur" dedi.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın başkanlığa aday olup olmayacağı konusunda bir kararsızlık yaşayıp yaşamadığına ilişkin bir soru üzerine de Günaydın, "Nuri Albayrak kararsız değil, kesinlikle aday değil.

Albayrak’ın aday olmayacağı kesinleşti. Diğer adayların ne olacağı önemli" şeklinde konuştu.

Günaydın, Trabzonspor’a aday olacak kişilerin kongreye 2 gün kala ortaya çıkmaması gerektiğini, daha önceden bir planı, programı olanların aday olması gerektiğini ifade ederek, "Aday olacak olan kişi, ekonomisine, geleceğine bakar, eksiğini, artısını görür, ona göre aday olur. Yoksa son gün son haftada çıkacak adaylar bu işin rengini değiştirir" diye konuştu.

Mustafa Günaydın, kulüp başkanlığına adaylığı konusunda ismi geçen Sadri Şener’in adaylığına ilişkin düşüncesinin sorulması üzerine de "Sadri Şener’in kendi bileği, parası, sıhhati, zamanı varsa buyursun gelsin" dedi.

’NURİ ALBAYRAK BU İŞİ YAPAMADIĞINI KABULLENİYOR"

Trabzonspor’un deneme tahtası olmaktan çıktığını da anlatan Mustafa Günaydın, Nuri Albayrak’ın Trabzonspor’a bir küskünlüğünün bulunup bulunmadığının sorulması üzerine de şunları ifade etti:

"Nuri Albayrak bu işi yapamadığını kabulleniyor. Dürüst bir şekilde, ben bu halimle kongrenin karşısına çıkamam diyor, çıkmam diyor, saygısızlık olur diyor. Buna saygı duymak lazım. Kendisi bu işi yapamadığını açık açık söylüyor."

AKYAZI PROJESİ

Günaydın, Akyazı projesi konusunda da 800 milyon dolarlık bu projenin Bakan Faruk Özak tarafından onaylanmamasının mümkün olmadığını ifade ederek, "Bir defa bu projenin ayın 20’sinde ihalesi var. Neyi kabul etmiyor anlamıyorum. Trabzonspor’a mı yakışmıyor? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan projeye evet diyor. İhalesi yapılmış, 24 saat çalışacak bir stadyum, 2 tane 5 yıldızlı otel, benzin istasyonları orada yapılacak. Faruk Özak’ın bunu kabul etmemesini anlamış değilim."
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla