Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2007, 21:51   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldinho yalanladı !

Click the image to open in full size.
Ronaldinho yalanladı !
Transfer dedikoduları Ronaldinho'nun menajerini çileden çıkardı
5 Aralık 2007 17:26
Transfer dedikoduları Ronaldinho'nun menajerini çileden çıkardı
Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto de Assis, oyuncunun Ocak’ta Chelsea’ye transfer olacağını iddia eden İspanyol gazetelerini sert bir dille yalanladı.

Marca gazetesi, Ronaldinho’nun sezon başına 10 milyon avro karşılığında Chelsea ile anlaştığını ve FIFA yasasının 17.maddesi uyarında bonservisini satın alacağını iddia etmişti.

Habere tepki göstren De Assis, Ronaldinho'nun geleceği ile ilgili spekülasyonlara gülüp geçtiklerini açıkladı. De Assis konuyla ilgili olarak, "Bu haberler çok ilginç çünkü ben kimseyle görüşmedim. Ronaldinho oldukça sakin ve tam bir profesyonel gibi davranıyor. Zaten söyleyecek bir şeyimiz varsa bunu kulübe söyleriz. Ronaldinho burada mutlu ancak her hafta başka bir dedikodu ortaya atılıyor," dedi.

De Assis hiçbir kulübün direkt olarak kendisiyle görüşemeyeceğini ve Barcelona’da ailesini ziyaret etmek amacıyla bulunduğunu da ifade ederek, "Tüm teklifler önce Barcelona’ya iletilmeli. Ben kimseyle görüşmedim. Aralık’ta ne olacağını kulübe sorun. Ben buraya ailemle birlikte olmaya geldim," dedi.

Ronaldinho’nun Barcelona ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak De Assis yeni bir kontrat üzerinde uzun zamandır konuşmadıklarını da itiraf etti: "Bir aralar bu konuyu görüşmüştük ancak bir daha görüşür müyüz bilmem. Futbolda her şey sonuçlara bağlı."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla