EVET arkadaşlar zorlu birsınavın eşiğine geldik önümüzde adi bursa ile maçımız sonrada porto maçımız var;ikisinide kazanmalıyız ama olaki kaybettik kardeşlerim bu bize BEŞİKTAŞımıza küsmemizi ve ERTUĞRUL hocadan desteğimizi çekmemizi gerektirmez.Son dönemlerde yönetime yapılan baskılar neticesinde hocalar gönderildi futbolcular gönderildi acale trnsferler yapıldı ve beşiktaşımız inanılmaz zararlara uğradı artık bizlerinde kendimize çeki düzen verme zamanımız geldi,değerli dava arkadaşlarım( dava diyorum çünkü BEŞİKTAŞ bizlerin en büyük davasıdır)hocalar gelir futboculargelir yöneticiler gelir,hepsi gider bizler yine BEŞİKTAŞımızla başbaşa kalırız yani yaptığımız verdiğimiz zararlar yine bize kalır zira biz hancı her kez yolcudur geride biz ve ölümsüz çocuklarımıza bırakacağımız mirasımız olan hiç kimsedeolmıyan sevgimiz kalır.Çok uzattım kusura bakmayın ama sizlerden maçlara gelmenizi forma almanızı ve ne olursa olsun üstünde o forma olan hiç kimseyi yuhalamamanızı istiyorum,arkadaşlar yönetim,teknik heyet ,futbolcular ve TARAFTAR aynı teknede kürekciyiz birimiz suya düşerse veya küreğini düşürürse hepimiz yarışda geri kalırız zaten içimizde küreklerimizi suya atmaya çalışan hainler var bunların ve BEŞİKTAŞ düşmanlarının ekmeklerine yağ sürmeyelim sabırla ve inatla hep destek tam destek BEŞİKTAŞımdan menfaat bekleyen anasından ....... beklesin.Asl olan hayattır hayatta BEŞİKTAŞtır.Yarın dünden daha siyah olacak GRUP SİMSİYAH CENK
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. |