Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2007, 10:05   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bursa'yı Geçelim,Porto'da Gülelim...

‘Bursa’yı geçelim Porto’da gülelim’

Click the image to open in full size.BJK TV’ye konuşan Rüştü ve Baki yarın Bursa’da oynayacakları maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi

BEŞİKTAŞ’IN milli kalecisi Rüştü Reçber ve son dönemde kadroya girerek dikkat çeken defans oyuncuu Baki Mercimek, BJK TV’ye konuştular. Rüştü son Çaykur Rizespor maçında beklemedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Rize maçında yediğimiz gol fazla gündeme getirildi. Biz gol yediysek, takım halinde gol yeriz. Atmışsak da takım halinde atmışızdır. Ben zaten yenilen golde ne Baki’ye ne de bir başka takım arkadaşıma kızarım. Öncelikle yenilen golde hata benimdir. Böyle düşünürüm. O gol için de kimseyi suçlamadım. Bu konuda kimseyle de gerginlik yaşamadım. Biz bugün gol yeriz, yarın atarız. Rize maçından önce Marsilya maçında da Baki ile oynadık. Çok da uyumluyduk. Şimdi tek düşüncemiz Bursa maçı. Ardından Porto maçı var.”

BAKİ: KULÜBÜMLE SORUNUM YOK

Baki Mercimek de Bursaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Geçen sezon Bursa’da zorlu bir maç oynadık ve kaybettik. Bu kez kazanmalıyız. Bu 3 puan lig için çok önemli. Ayrıca 3 puan, Porto maçına moralle gitmemiz sağlar. Rüştü’ye sonsuz saygım var. Saha içinde ve dışında onun profesyonelliğini örnek alıyorum. Rize maçındaki golde benim de hatam var. Gol yediğimizde, soyunma odasına gidince birbirimize bir şeyler söyleyebiliriz. Ama bu bir tartışma değil fikir alışverişidir. Bir şekilde listeler çıkarıldı gidecekler diye. O listelerde de benim adım en başta yazıldı. Ama bunlar sadece spekülasyondu. Kulübümle hiçbir sorunum olmadı. Böyle oynadığım sürece şans bulacağıma inanıyorum.”
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla