Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı
sana sadece gülüyorum. yani teknik direktör ya 73 yaşında olmalı yada çok genç olmalı zaten. arada kime yok. ayrıca barcelona eğer o kadroyla şampiyonlar ligini liverpool ve milana bırakıyorsa başarısızdır, ki kendi seyircileri de bunu söylüyor. sen ne kadar araştırdın ki konşuyorsun. benim ispanyol arkadaşım var ve barcelona taraftarı. kendisi antrenörlerinde son derece rahatsız. demekki sen beşiktaşı da bu gözle takip ediyorsun. körü körünede savunulmaz ki. ne kadar sabredicez hata yapanlara. 2 sezonmu. eee o zaman bedava yapsınlar biletleri onlarda 2 sezon bize sabır göstersinler. benmi alıyorum milyon dolarları. takım resmen karıştı. herkes bir birini sırtından vuruyo. ertuğrul sağlam her maçtan sonra futbolcuları suçluyo. sen futbol oynadıysan bilirsin. bir hoca futbolcularına güven vermezse o takımın başarısı çoook düşer. takım için oynamaz o futbolcular. oynayamaz. maç bitsede eve gitsem der. ben ertuğrul sağlamın en başta 1 yalanını söylyorum şimdi sana. sen bile inkar edemezsin bunu. sezon başında ben canlı yayında dinledim. hücum futbolu oynayacağız . yenilsek bile hücum futbolu oynayacağız. herkese zevk vereceğiz. yalan mı söylemedi mi. ne oldu daha bu sözlerden 2 hafta sonra başladı herkesten korkmaya. 8 defans 2 forvetle çıkmaya başladı maçlara. ne oldu. neden döndü. biz saldıran oynayan takım istiyoruz. maça gidiyoruz. her maçımızı 1-0 yada 0-0 bitirmekten bıktık. en az şut çeken takımlardanız. en az korner kullanan takımlardan biriyiz. vede beşiktaşız. kusura bakma ama at gözlüğünü çıkarman lazım artık. ertuğrul sağlamı hala bekliyoruz. hala sabır gösteriyoruz ama aynı zamanda da eleştiriyoruz. eğer gerçekten adam gibi adam sa söylediklerinin arkasında dursun. futbolculara karşı ciddiyetini kaybetmesin. onları satmasın yönetime karşı. daha 1 kere çıkıp da bu benim hatamdı diyemedi. hep futbolcuları suçluyor ve de adam gibi adam oluyor. adam gibi adam çıkar ben bugün taktik hatası yaptım takım 1-0 yenik olmasına rağmen 80 dakika uyudum ve oyuncu değişikliklerini 85. dakikadan sonra yaptım. halbuki bir futbolcu o dakikadan sonra ısınamadan topa bile değemeden oyun biter desin. bende savunuyum ertuğrul sağlamı sonuna kadar. adam gibi adam ertuğrul sağlam diyelim hep brlikte. |
1-benim için yaşın önemi yok enazından senin dedğin manada.ben feldkamp dünya tecrübeye sahip dünya hata yaparken ertuğrulun hata yapmasını eleştirmek bunuda tecrübesizliğe bağlamak sadece artniyettir.
2-ertuğrul yalan söylemiş demek yanlış ve HAKARETTİR adam belki mantelitesini değiştirdi.luce ilk geldiğinde 4-4-2 oyanttı takım faraş olunca 3-2-3-2 sistemine döndü. ayrıca ertuğrul ileri çıksınlar diye yırtınıyo ben canlı olarak çok kez şahit oldum.marsilya maçında ertuğrul hocamı dedi yaslanın geriye diye hayır ali t. ağzıyla dedi çok yaslandık yicez çıkmamız lazım diye konuştuk ama yapamadık kısaca takımın kalitesiyle alakalı delgado cisse gerekli performansı göstemezse liderlik yapmazsa topu ilerde tutcak forvetin defanstan topu oyuna sokacak adamın yoksa buna mahkum kalırsın. şu takıma 3 tane adam alınsın defans-önlibero-forvet görücez bakalım
3-mesela sezon başı konya maçıda 1-0 bitti ama takım çok iyiydi o maçıda çıplak gözle izledim .sezon başı takım çok iyiydi mantalitede sorun yok sorunoyuncu performansında cisse diatta rico beşiktaşın topçusu değil ha diceksin benmi aldım tama hata ertuğrulun ama istediği adamlar alınmamasına rağmen.adam gibi 3 adamla ertuğrul bizi uçurur yani hocadan kaynaklanan bişey yok.
4-ya serdar ö. önü boş adam şut çekmiyo aradan adam kaçsın diye bekliyo ertuğrul hocamı diyo şut atma diye.
HAKEMLER BİZİ BİÇMESE ERTUĞRULA TAPARDINIZ.TİGANA BİZİ UEFADA GRUPTAN ÇIKARAMAZKEN BUGÜN CL DE LİDER ÇIKMA ŞANSIMIZ VAR. AYRICA ERTUĞRUL HOCA BEN KİMSEYE TAKIM 3-4 AYDA OTURUR DİYEMEM BUNU BEKLEMEK HAYALCİLİK OLUR BU UZUN BİR SÜREÇ DİYE AÇIKLAMA YAPTIĞINI DUYDUM. FENER GEÇEN SENE NASILDI ŞİMDİ NASIL BİRAZ SABIR.
HALA CEVAP ALAMADIM ZİCO MU ERTUĞRUL MU?