Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2006, 14:18   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Çok yorgunuz çok"

Fenerbahçe derbisinden bu zamana dek haftada iki karşılaşma yaptıklarını vurgulayan siyah beyazlılar, "Kamplardan ve maçlardan nefes bile alamıyoruz. Bu ağır tempo bizi yorgun düşürdü" dediler.
Click the image to open in full size.
Fenerbahçe beraberliği ve sonrasında peş peşe gelen Ankaraspor (3-0), Samsunspor (3-1) ve Kayserispor (1-0) galibiyetleri, bu sezon büyük hayal kırıklıkları yaşayan Beşiktaşlılar için umut olmuştu. Herkes "Takım düzeldi. Artık kötü günler yaşamaz" diyordu. Ne var ki, Kayserispor ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı ve sonrasındaki Konyaspor lig karşılaşmasında alınan 1-0'lık yenilgiler her şeyi alt üst etti. Siyah beyazlı takımın kötü futbolu ve istikrarsızlığı futbol sohbetlerinin vazgeçilmez konuları arasına tekrardan girdi. Herkes, "Ne olacak bu Beşiktaş'ın hali?" diye tartışadursun, bu sorunun birinci dereceden muhatabı olan siyah beyazlı futbolcular, son iki maçtaki mağlubiyetleri yorgunluğa bağladılar.

Hiç ara vermedik

Konyaspor maçı sonrası soyunma odasına inen Futbol Şubesi Sorumlusu Kıvanç Oktay'a formsuzluklarının nedenini anlatan Beşiktaşlı futbolcular, "Fenerbahçe derbisinden bu zamana dek haftada iki maç yaptık. Hiç ara vermedik. Dinlenme fırsatı bulamadık. Bu durum da hem fiziksel, hem ruhen bizi çok yordu. Ayrıca takımın temel taşlarından bazıları hasta ya da sakat. Kayseri ve Konya maçlarını kaybetmemizin nedeni bu" diye konuştular.

Konyaspor karşısında sahaya kaptan çıkan İbrahim Üzülmez, taraftarların karşılaşmada kendilerini protesto etmelerine çok üzüldüklerini belirterek, "Maçta görev yapan tüm futbolcular iyi niyetle mücadele etti. Kaybetmeyi kimse istemez ama futbolda böyle şeyler oluyor. Fiziksel yorgunluğumuz bize pahalıya mal oldu" dedi.

Kim olsa yorulur

Takımın Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan ise duygularını, "26 Şubat'tan beri kamplardan ve maçlardan kafamızı kaldıramadık. Evimize doğru dürüst gidemedik. Böyle bir tempoda kim olsa yorulur" diye dile getirdi.

Futbolcuların düşüncelerini dinledikten sonra Jean Tigana ile kısa bir görüşme yapan Kıvanç Oktay, "Sizin ve ekibinizin elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz. Bu yenilginin üzerinde fazla düşünmeyin. Bir an önce takımı toparlamaya çalışın" diyerek, Fransız teknik direktöre moral verdi.
xarizma Ofline