Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2007, 17:43   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nejat Biyediç'ten Bursa-Bjk Maçı yorumu

Bursaspor'un sembol futbolcularından ve eski teknik direktörlerinden Nejat Biyediç, yarınki Beşiktaş maçında Bursaspor'dan iyi futbol ve galibiyet beklediğini bildirdi.


Bursaspor formasını giydiği dönemde taraftarlarca “İmparator” lakabı takılan Biyediç, yeşil-beyazlı takımın yeni açılan Özlüce Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.
Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir süre sohbet ettikten sonra, tesisleri gezen Biyediç, kulüp personeli ve futbolcularla sohbet etti.
Lösemi hastası olan ve bir süre önce ilik nakli yapılan Biyediç, yaptığı açıklamada, sağlığının çok iyi olduğunu, aksilik olmadığı takdirde 2-3 ay sonra tamamen eski sağlığına kavuşacağını belirterek, hastalık döneminde Bursasporlu taraftarlardan aldığı mesajlarla çok duygulandığını söyledi.
Özlüce Tesisleri'nin, Bursaspor'a yakıştığını ifade eden Biyediç, “Vakıfköy'ün de altyapıya kalması, Bursaspor için çok önemli. Özlüce de Avrupa standartlarında Türkiye'nin en modern tesislerinden birisi oldu. İnşallah futbolcularımız ve Samet hocamız, bu tesislerle birlikte camiaya layık olurlar. Bursaspor'a hayırlı olsun” dedi.
Biyediç, aksilik olmaması durumunda, yarın akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçını tribünden izleyeceğini kaydederek, “Zor maç olacak.Beşiktaş ne olursa olsun çok iyi bir takım. Bursaspor, bu tür maçlarda daha iyi motive oluyor ve son haftalarda çok formda. Futbolcular özgüven kazandılar. Yarın Bursaspor'dan iyi futbol ile galibiyet bekliyorum” diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla