Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2007, 20:25   #1
KUMSAL3
 
KUMSAL3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu tarihi görevi kaçırmayın

Bugün tüm Beşiktaşlılara bir çağrım var. Biliyorsunuz, Beşiktaş önce Bursa ardından Porto deplasmanında ter dökecek. Bursaspor maçının bence diğer mücadelelerden hiç bir farkı yok. Bursaspor kümeye düşmeye aday bir takım. Bursalılar için çok önemli bir yeri olabilir. Çünkü onlar Beşiktaş gibi gibi büyük bir takımla karşılaşacak. Ama Beşiktaş camiası için bu maçın önemi yok. Bence Beşiktaş son derece sıradan bir takımla oynayacak. Beşiktaş maçı kazanırsa bu çok normal. Bu yüzden bu maçı gerginlik boyutuna taşınmasını anormal buluyorum. Bence Beşiktaş bu maçı kazanacak. Bu şehirde çıkacak olaylardan Beşiktaşlılar sorumlu değil.

Beşiktaş Bursaspor maçını oynarken aklı ister istemez Porto'da olacak. Beşiktaş tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Porto'dan alınacak bir galibiyet Beşiktaş'ın yeniden şahlanışı olabilir. O yüzden bugünden tezi yok hep beraber Beşiktaş'ı bu maçın atmosferine sokmalıyız. Siyah-Beyaz derneği de bu önemli maç için uçak kiraladı. Maça gidecek herkes bu maç için elini cebine atacak. Uçak 200 kişilik. Buradan Grup Siyah-Beyaz üyelerini tebrik ediyorum. Parası olan her Beşiktaşlı bu maça gitmeli. Beşiktaş'ın büyüklüğü böylesine zor maçlarda belli olmuştur. Bu yüzden yönetimci, muhalefetçi, dernekçi kim olursa olsun bu maçta Beşiktaş'ın yanında yer almalıdır. Eğer eleştiri yapılacaksa Porto maçının ardına yapılmalı. Mesela benim Yönetim, Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin'le ilgili yazacak, söyleyecek çok şeyim var. Ama ben tüm bunları Porto maçı sonrasına saklıyorum. Siz her seçim öncesi mangalda kül bırakmayan dernekler ve gruplar hatta muhalefete soyunanlar; işte size Beşiktaşlığılınızı kanıtlama fırsatı! Buradan kongre simsarlarına da sesleniyorum. Hemen gidip Grup Siyah-Beyaz Derneği'nin uçağında yerinizi ayırtın. Hatta siz ihale peşinde koşan gazeteci kongre üyeleri, bırakın beleş gezileri koyun elinizi vicdanınıza ve Grup Siyah-Beyaz'ın Porto uçağında kendinize yer bulun. Grup Siyah-Beyaz'ın Porto'ya kaldıracağı uçak için Jolly Tur'un 0212 244 80 58-59 numaralı telefona rezervasyon yaptıraibilirsiniz.

Bu önemli çağrının ardından bugün okuduğum bir haber dikkatimi çekti. Beşiktaşlı bir grubun çıkardığı bir gazete var; Serencebey... Bu gazete başkan ve yönetimi protesto etmek için bu ayki sayısını simsiyah bir baskıyla çıkarmış. İyi güzel de bu gazetede geçtiğimiz kongreye kadar Beşiktaş başkanı ve yönetimiyle ilgili hep güzel şeyler okuyorduk. Bendeniz yaklaşık bir yıl önce Serencebey Gazetesi'nin imtiyaz sahibi A. Bülent Çağlar'ı yönetimde göreceğimizi yazmıştım. Ancak olmadı Sayın Çağlar yönetim kurulu listesinde yer almadı. Ancak ne olduğuysa bundan sonra oldu. Yönetimi her konuda destekleyen Serencebey bir anda anti Demirören'ci oldu. Böyle bir değişimin nedenlerini çok merak ediyorum. Sayın Çağlar bunu açıklarsa çok sevinirim.

Sevgili okurlar, aslında yazacak çok şey var. Ama ben bu kritik dönemde bir şey yazmamayı uygun görüyorum. Bugün destek zamanı. Porto maçı Beşiktaş için dönüm noktası. Beşiktaş bu zorlu dönemeci atlatırsa zor günleri atlatır. Bugün hepimiz Beşiktaş için bir şeyler yapmalıyız. Bazıları da Beşiktaş için bir şeyler yapmamalı... Onlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyor!
KUMSAL3 Ofline   Alıntı ile Cevapla