Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2007, 22:45   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Drenthe-Malouda takasına hayır

Click the image to open in full size.
Drenthe-Malouda takasına hayır
Real Madrid teknik direktörü Schuster, Drenthe-Malouda takasına izin vermiyor.
6 Aralık 2007 15:02
Real Madrid teknik direktörü Bernd Schuster, takımının Partizan Belgrade’yi 2-0 mağlup ettiği mücadele sonrası çok mutlu olduğunu belirtti ve basında çıkan transfer haberleri hakkında konuştu.


Partizan Belgrade’yi kendi evinde 2-0 yenen Real Madrid teknik direktörü Bernd Schuster, maç sonrasında yaptığı basın toplantısında takımından çok memnun olduğunu dile getirdi.

Öncelikle ilk golün mîmarı Julip Baptista’yı öven Alman teknik adam, onun sahada örnek bir oyuncu olduğunu söyledi. Shcuster şöyle konuştu:

“Takımın yanı sıra Julio’nun da formunun yerinde olması çok iyi. Bu maçın özellikle Realli taraftarlarına keyif verdiğini düşünüyorum. Sahaya uzun zamandır oynayamayan oyuncularla çıkmamıza rağmen mücadeleden galip ayrılmasını bildik.”

Roberto Soldado da Baptista gibi bu sezon takımda fazla yer alamadı ancak Schuster, bunun en büyük etkeninin genç oyuncuların eksiklerinden kaynaklanmadığını, daha çok çalışana forma teslim etmekle alakalı olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

“Sanırım sorunumuz, Avrupa’nın en iyi iki forvetinin kadromuzda yer alması. Genç oyuncular ne yazık ki Ruud (Van Nistelrooy) ve Raul gibi isimlerin arkasında beklemek zorundalar.”

Takımda mutlu olmayan Jerzy Dudek hakkında da yorum yapan Schuster, problemin çok da büyütülecek bir şey olmadığını düşündüğünü şu sözleriyle ifade etti:

“Ortada endişe edecek birşey yok. Dudek takımımızın ikinci kalecisi. Kalede fazla değişiklik yapmıyorum ve bu durum onun canını sıkıyor. Bunu anlayabilirim ancak takımın ihtiyaçları her zaman ilk sırada gelir.”

Sözlerine Partizan’ı överek devam eden Schuster, rakip takımı güzel oyunları nedeniyle tebrik etti. Schuster şöyle konuştu:

“Eskiye de baktığımızda şimdi de Partizan’ın her zaman için çok iyi oyuncuları olmuştur. Bunu birkez daha bize gösterdiler. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Gençlerden oluşan bir takım olmalarına rağmen burada bize karşı oynarken korkak bir futbol sergilemediler.”

Son olarak basında çıkan Roystan Drenthe’nin Chelseali oyuncu Florent Malouda ile takas yapılacağı haberlerine yorum yapan Schuster, bunun gerçekleşemeyecek bir transfer olduğunu söyledi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla