Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 03:19   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow İşte yoncanın yeni yaprakları

İşte yoncanın yeni yapraklarıTürk Sineması'nın dört yapraklı yoncası olarak bilinen ünlü sanatçılar varislerini açıkladı..

07.12.2007 00:39
Click the image to open in full size.
Türk Sineması'nın dört yapraklı yoncası olarak bilinen ünlü sanatçılar Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın, yetenekli buldukları genç oyuncuları açıkladı.

Türkan Şoray
Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray, şüphesiz çevirdiği filmlerle halen herkesin gönlüne taht kurmayı başaran sanatçılar arasında yer alıyor. Şoray yeni nesil oyuncuların gerçekten çok yetenekli old uğunu söylerken aralarında kendisi için Sanem Çelik'in ayrı bir yeri old uğunu gizlemiyor.
Hülya Koçyiğit
Türk Sineması'nda gerek mütevaziliği gerekse hanımefendiliği ile her zaman taktir toplayan Hülya Koçyiğit, genç oyunculardan en çok Nurgül Yeşilçay'ı yetenekli bul uyor . Koçyiğit, Sanem Çelik, Özgü Namal ve Özge Özberk'i de sıralamaya koyuyor.
Fatma Girik
Erkek Fato lakabıyla sinemamızda sert, savaşan kadın, anne imajını başarıyla canlandıran Fatma Girik'in en beğendiği genç oyuncuların başında Özgü Namal geliyor. Sanatçı Meltem Cumbul ve Ceyda Düvenci'nin oyunculuklarını da çok beğeniyor.
Filiz Akın
Türk Sineması'nın sarışın yıldızı olarak parlayan Filiz Akın halen en sevilen sanatçılar arasında yer alıyor. Kanseri yenen ve hayata yeniden bağlanan Akın'a şüphesiz en büyük desteği hayranları verdi. Usta sanatçının en yetenekli bulduğu oyuncu ise Meltem Cumbul.

Bugün
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla