Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 09:50   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş galibiyet arıyor

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş, Samet Aybaba ile çıkışa geçen Bursaspor ile bugün deplasmanda karşılaşıyor. Saat 20.00'de başlayacak maçı LİG TV naklen yayınlayacak. Kara Kartal'ın tek hedefi galibiyet.


***

Tahriğe dikkat!

"Bursa seyircisinin aşırı motivasyonu olabilir. Ama siz kulaklarınızı tıkayıp futbolunuzu oynayın. Zirveye doğru bu 3 puan çok önemli".

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa maçı öncesi oluşan gergin hava nedeniyle futbolcularını uyardı. Bursaspor camiası ile aralarında olan gerginliğin sahadaki futbola ve sonuca yansımasından korkan Sağlam'ın, "3 puan, zirvede yer almamız çok açısından önemli. Bursa seyircisinin aşırı motivasyonu olabilir. Ama siz tahriğe kapılmayın ve kulaklarınızı tıkayıp futbolunuzu oynayın'' dediği öğrenildi.

3 ŞEYE ÖNEM VERİN
Oyuncularından Porto maçını düşünmemelerini de isteyen Sağlam sözlerini şöyle tamamladı: "Maçta rakiplerinizden de tahrik unsuru içerecek davranışlar gelebilir. Sahada üç şeyi iyi yapmamız gerek. Birincisi, tahriklere kapılmayıp oyunumuzu oynayacağız. İkincisi fiziksel mücadelede ayakta kalan taraf olacağız. Üçüncüsü topun kontrolünü elimizde tutacağız. Bunların dışında başka şey düşünmeyin."
Fatih DOĞAN
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla