Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 13:49   #1
taKi_bJk
 
taKi_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Paşa'dan PKK'lılara ÇAĞRI

Click the image to open in full size.
Paşa'dan PKK'lılara ÇAĞRI

2'NCİ Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'dan PKK'lılara çağrı

2'NCİ Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, şehitlerin kanının yerde kalmadığını belirterek, “Şehitlerimizin şahadete ulaştığı yerde 14 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi. Teröristlere de selenen Orgeneral Iğsız, “Bu yaşam tarzının bir sonu yoktur. Ya gelip Türkiye Cumhuriyeti adaletine teslim olcaklar veya sonları işte son günlerde olanlardan farklı olmayacaktır” diye konuştu.

2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, bugün Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Orgeneral Iğsız, iç güvenlikte mücadelede geçen Ekim ayında Şırnak'ta 13 şehit verdiklerini ve bunlardan birinin de Malatyalı olduğunu hatırlattı. Şehitlerin kanının yerde kalmadığını söyleyen 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Iğsız, “Bugün memnuniyetle ifade ediyorum ki şehitlerimizin şahadete ulaştığı yerde 14 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

Orgenaral Iğsız, konuşmasında terör örgütü üyelerine de seslenerek, “Teröristler şunu bilmelidirler ki bu yaşam tarzının bir sonu yoktur. Ya gelip Türkiye Cumhuriyeti adaletine teslim olcaklar veya sonları işte son günlerde olanlardan farklı olmayacaktır” diye konuştu.



http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=117199
__________________
KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLIYIZ !
İŞTE O KADAR..
taKi_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla