Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 08:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk hedef Hayrettin!

İlk hedef Hayrettin!
Click the image to open in full size.

Kartal, Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya için harekete geçti...
8.12.2007




Kartal, Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya için harekete geçti... Yiğidolar, yıldız oyuncu için İbrahim Akın ve 1.5 milyon Dolar istedi
Yönetim sıcak bakıyor
Beşiktaş, devre arasında yapılacak transferler için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Kartal’ın son gözdesi; Hayrettin Yerlikaya... Sivasspor formasıyla ligde başarılı bir performans sergileyen yıldız oyuncu için Siyah-Beyazlı yönetimin resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören’in, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’a konuyu açtığı ve Yiğidolar’ın, Hayrettin’e karşılık İbrahim Akın ve 1.5 milyon Dolar talep ettiği bildirildi. İbrahim Akın’ı devre arasında göndermeyi düşünen yönetimin, bu öneriye sıcak baktığı kaydedildi.
Yıldız da gündemde
Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız ile de yakından ilgilenen Beşiktaş’ın, bu oyuncu konusunda da Kırmızı-Beyazlı kulüpten öncelik istediği ifade edildi. Üç büyük kulübün transfer listesinde yer alan Milli futbolcu için daha önce 5 milyon Dolar’lık bir fiyat açıklayan Sivasspor’un, Kara Kartal ile bu transfer konusunda pazarlık masasına oturmaya hazır olduğu açıklandı. Hayrettin’in Beşiktaş’a transferinin devre arasında büyük bir olasılıkla gerçekleşeceği, Mehmet Yıldız konusunun ise yapılacak görüşmeler sonucunda netleşeceği bildirildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla