Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 08:52   #1
asparagas

asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Son karar Higuain!

Son karar Higuain!
Click the image to open in full size.

Hafta başından bu yana Bobo'nun yanında forvette kimin oynayacağı büyük merak konusuydu.
8.12.2007

Hafta başından bu yana Bobo’nun yanında forvette kimin oynayacağı büyük merak konusuydu. Beşiktaş Teknik Direktörü, tercihini Arjantinli’den yana yaptı
İdmanda denemişti
Beşiktaş’ın Bursaspor deplasmanında sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı büyük merak konusuydu. En önemli beklenti ise hücum gücünün nasıl oluşacağı yönündeydi. Hafta içindeki antrenmanlarda Bobo’yu, Nobre’nin yerine Higuain ile eşleştiren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dünkü maçta da aynı ikiliye görev verdi.
PAF’larda eşitlik
Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanan PAF maçı da en az A takım karşılaşması kadar çekişmeli geçti. Merinos Stadı’ndaki zorlu karşılaşmada takımlar oldukça net pozisyonlar geliştirdiyse de ilk gol ev sahibinden geldi. Timsahlar’ı Mustafa umutlandırdı ama Beşiktaş adına Ömer’in attığı gol maçın sonucunu belirledi: 1-1.
Ricardinho: Ayrılmıyorum
Beşiktaş’ın deneyimli futbolcusu Ricardinho, ayrılacağı yönündeki söylentilere net yanıt verdi. Yedekliğin her oyuncu gibi kendisini de sıktığını belirten Brezilyalı, “Kararlara saygı duyuyorum. Sonuçta ben bu kulübün bir işçisiyim, çalışıyorum. Ayrılmak gibi bir düşüncem olmadı, olsaydı önce yönetimle paylaşırdım” diye konuştu.