Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 09:10   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Basri Baykoç:Yarım takım

İl Güvenlik Kurulu Beşiktaş seyircisine Bursa yasağı koymuş. Taraftar yok. Onlara ayırılan tribünü Beşiktaş yönetimi takım halinde doldurmuş. Güvenlik güçleri arasında bir yönetim kurulu portresi. Tablo, tam bir mağduru yansıtsın istemişler. Buram buram hamaseti oynadılar.
Gelelim Beşiktaş’ın ne oynadığına... Başta belirtelim ki, forvetsiz ve hemen hemen de maç boyu orta alansız mücadele etti diyebiliriz Siyah-Beyazlılar için. Bir takımın 90 dakika boyunca ileriye uzanan toplarından bir tanesine bile forveti sahip olamıyorsa, bu takım ne yapabilir? Dönen toplarda da Tello ve Serdar Özkan’ın hiç bir etkinliği yok. Sadece Cisse’nin olağanüstü bir biçimde savunmaya yardımı ve elinden geldiğince takımını orta alan çizgisinden ileriye götürme çabası. Biraz da Delgado’nun bireyselliğiyle, karşı kaleye götürmek istediği ataklar. Bütün bundan ibaretti dün geceki Beşikaş.
Bursa, kılıç-kalkan oyununu sadece savunma ve Beşiktaş’ı engelleme yolunda sergiledi. Onlar da golü 2. plana bırakmakta hata etti. Tek organize atak ve sahanın en kötülerinden Serdar Özkan’ın büyük payıyla, bütün iyi niyetiyle futbol oynamak adına uğraş veren Delgado’nun ayağından çıkan şut, Beşiktaş’ı en gerilimli dış sahada galip getirdi.
Hakemin özellikle de ilk yarıda Bursasporlu oyuncuların darbelerine sessiz kalışı ile Egemen’in maç bitiminde yarı yaşındaki Serdar’a attığı tokat, ayıp haddini de aşan cinstendi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla