Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 14:07   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursaspor'dan Beşiktaş'a sitem

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, Beşiktaş ile sahalarında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maçın gereksiz yere gerildiğini belirterek, "Keşke Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören maçı misafir tribününde izlemeseydi" dedi.

Hafta başından bu yana Beşiktaş ile oynayacakları maçla ilgili gerilimin arttığına dikkat çeken Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, "Bu maçın bu kadar gerilmesine hiç gerek yoktu. Ben daha önce yaptığım açıklamamda sporda düşmanlığın olmadığını söylemiştim. Maçta yaşanan gerginlik hem oyuncularımızı, hem de teknik direktörümüz Samet Aybaba’yı olumsuz yönde etkiledi. Beşiktaşlı futbolcuların ‘Ruhunuz yeter’ yazılı pankartla sahaya çıkmaları, başkan Yıldırım Demirören’in yönetici arkadaşlarıyla maçı misafir tribününden izlemesi ortamı bir anda gerdi. Biz sayın Demirören’e maçı protokolde bizimle birlikte izlemelerini teklif ettik. Ancak Demirören, ‘Ben takımı ayrı bir yerden izlemek istiyorum’ dedi. Maç da yok yere gerildi" diye konuştu.

Maçın hakkının beraberlik olduğunu belirten Çelik, “Biz karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyorduk. Çünkü her iki takımın da maçta pozisyonu yoktu. Beşiktaş bir pozisyon yakaladı o da gol oldu” dedi. Yeşil beyazlı taraftarların maç boyunca gerçek bir Bursaspor taraftarına yakışır biçimde takımlarını desteklediğini dile getiren Çelik, “Hafta başından bu yana bu maç o kadar çok konuşuldu. Ama gördünüz işte, hiçbir olay yaşanmadı. Taraftarımızı tebrik ediyorum. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile konuştuk ve İnönü’deki maça bizim seyircimizin gelmesini istedik. O da bunun için yardımcı olacağını söyledi. Çünkü onlar da maça rakip takım taraftarlarının gelmesini istiyorlar” diye konuştu.

Ligin ilk yarısında kalan Kayserispor ve Ankaraspor maçlarından 6 puan almayı hedeflediklerini belirten Çelik, "Kayseri deplasmanında yönetim olarak gideceğiz. Önce deplasmanda Kayserispor’u, sonra da evimizde Ankaraspor’u yenmeyi hedefliyoruz" dedi.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla