Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 22:22   #1
taKi_bJk
 
taKi_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyü var cinsel ilişkiye girmen gerek

Büyü var cinsel ilişkiye girmen gerek

Mehmet EZER/ANTAKYA (Hatay), (DHA)Click the image to open in full size. ANTAKYA’da kendini ‘Ahmet Hoca’ olarak tanıtıp, baktığı fallarda üzerlerinde büyü olduğunu, bozulması için cinsel ilişkiye girmeleri gerektiğini söyleyerek kandırdığı kızları, erkeklere pazarladığı öne sürülen 35 yaşındaki A.B. gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine bir işyerine baskın yaptı. İşyerinde bulunan erkekler 27 yaşındaki M.R.Y., 28 yaşındaki Y.F. ve 33 yaşındaki M.K. ile 24 yaşındaki kadın C.S. gözaltına alındı. İşyerinde çok sayıda muska ve büyücülükte kullanıldığı belirtilen malzeme ele geçti. 4 zanlı ifadelerinin ardından cumhuriyet savcılığı tarafından serbest bırakılırken, polis kendini ‘Ahmet Hoca’ ve ‘Tarot M.’ olarak tanıtarak fal bakıp kızları fuhşa sürüklediği ileri sürülen A.B.’nin peşine düştü.

Polisin sıkı takibi sonucunda yakalanan A.B.'nin, gözüne kestirdiği kızlara fal bakıp, “Üzerinde büyü var. Bu büyü bozulmaz ise ömür boyu evlenemezsin. Büyünün bozulması için benim söylediğim kişiyle cinsel ilişkiye gireceksin” diyerek erkeklere pazarladığı öne sürüldü. Gözaltına alınan A.B. suçlamaları kabul etmezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



KAYNAK : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7834214.asp?m=1
__________________
KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLIYIZ !
İŞTE O KADAR..
taKi_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla