Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 10:06   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sıra geldi Porto'ya!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Sıra geldi Porto'ya!
"Bursa'da üç puan ve moral bulduk. Salı günü Porto'da bir tarih daha yazacağız".


Son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle Beşiktaş'ı sırtlayan Matias Delgado, Porto maçı için iddialı açıklamalarda bulundu. Bursa deplasmanında attığı golle takımına altın değerinde üç puan kazandıran Arjantinli yıldız, "Hem puana, hem morale ihtiyacımız vardı. İkisini de elde ettik. Umarım Porto'da da aynı tarifeyi uygularız. Bizim için belki de sezonun en önemli 90 dakikası. Her zaman böyle fırsatlar olmaz. Portekiz'den gruptan çıkarak döneceğiz" dedi.

RÖVANŞ BİZİM OLACAK

Salı günü deplasmandaki mücadelenin her açıdan büyük önem taşıdığını belirten Delgado şöyle devam etti: "Takım olarak Porto maçına final gözüyle bakıyoruz. Alınacak bir galibiyet, sadece camiamıza değil, biz futbolculara da çok şey kazandıracak. Güçlü bir rakibimiz var. Ama İstanbul'daki maçta futbol olarak üstün bir oyun sergilememize rağmen şanssız bir yenilgi almıştık. Şimdi bunun rövanşını almamız gerekiyor
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla