Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 16:36   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tekke son kez konuştu

Tekke son kez konuştu


Zenit'in formasını giyen milli futbolcu Fatih Tekke: '2010 yılına kadar Zenit'te kalacağım' dedi.


Click the image to open in full size.

Önceki gün Uludağ'a gelerek Grand Yazıcı Otel'e yerleşen Fatih Tekke, eşi Müge, çocukları Muhammet ve Berrak ile karın keyfini yaşıyor. Tatilini Uludağ'da geçiren Fatih Tekke, çocuğu Muhammet'e kayak keyfi yaptırdı. Hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayan Tekke, "Bunlar geçmişte kaldı. 4 ay öncesine kadar vardı, ama şu an kesinlikle yok. Kulübün bana söylediği şey benim 2010 yılına kadar FC Zenit'te kalacağım. Çünkü Şampiyonlar Ligi maçlarımız var, çok önemsiyorlar. Transfer dedikodularının hepsi yalan. 2010 yılına kadar FC Zenit takımındayım, ben kafa olarak da kendimi hazırladım" dedi.

Trabzonspor'un yaşadığı sıkıntılı dönemi değerlendiren Fatih Tekke, artık Trabzonspor'un başka isimler bulması gerektiğini ifade etti. Camianın o güçte olduğunu kaydeden Tekke, "Nice isimlerin gelip geçtiği bir kulüp. Ben oradan her dakika takip ediyorum. Dualarımız, gönlümüz hep Trabzonspor'dan yana, ama şu an baktığınız zaman arkadaşlarım kızmasın, kalite olarak diğerleriyle yarışacak durumda değiller. Şu an kötü bir dönem yaşıyor, ama bir an önce atlatacağını düşünüyorum, atlatması da gerekiyor.

Problemli bir durumdalar, güvensizlikleri var. Kaptanla ve birkaç oyuncuyla görüşüyorum, benim buradan tavsiyem sorumluluğu alabilecek oyuncu sayısının artması gerekiyor. Trabzonspor Türkiye'de hep yalnız mücadele etmiştir, bu böyle de devam eder. Kendi içimizde birlik beraberlik olmadığımız sürece bu sıkıntılı dönemden kurtulamayız. O yüzden taraftarı, yöneticisi, futbolcusu herkesin bir bütün halinde olması ve birbirine destek vermesi gerekiyor" diye konuştu.

Türkiye liginin bu sene geçen seneye göre daha kalitesiz olduğunu dile getiren Fatih Tekke, "Türkiye'nin şu an seyretmesi gereken birisi varsa o da Roberto Carlos'tur. İsmine ve kariyerine rağmen sahadaki mücadelesi seyir zevki veriyor. Bence ondan öğrenilmesi gereken çok şey var. Baktığınız zaman Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş çok iyi transfer yapmışlar, ama Sivasspor transfer yapmadan ve o bütçeyle bir çoğundan daha iyi oynuyor, kutlamak gerekiyor. Kalite olarak baktığınız zaman iyi futbol oynanmıyor. İnsanlar artık futboldan zevk almak ve güzel şeyler görmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Son 4-5 haftanın kendisi ve kulübü adına çok iyi geçtiğini söyleyen Fatih Tekke, "Şampiyon olduk, kariyerimdeki ilk şampiyonluk. Avrupa'da şampiyonluk yaşayan tek oyuncu olarak da, benim için çok güzel bir şey. Rusya Ligi çok kaliteli bir lig. Son 5-10 yıl içerisinde birkaç takımın Avrupa'da daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Maddi olarak çok fazla güçleri var, istedikleri transferleri yapabiliyorlar. İlk geldiğim zaman çok farklı düşünüyordum, şimdi çok çok daha farklı düşünüyorum. Maçları izlediğiniz zaman çok fazla zevk vermiyor gibi gözüküyor, ama çok mücadeleci ve zor bir lig. Kaliteli oyuncuların çok olduğu bir lig" dedi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla