Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 16:39   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 hatay'da şehit sayısı 2'ye çıktı

Hatay'da şehit sayısı 2'ye çıktı


Hatay'da dün meydana gelen kazada yaralı erlerden biri daha şehit oldu.



Click the image to open in full size.

Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde meydana gelen ve Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Ahmet Tunç’un şehit olduğu kazada yaralanan er 20 yaşındaki Fevzettin Tekbalık da, tedavi gördüğü Adana’da şehit oldu.

Erzin’den İskenderun’a giden 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı'na ait askeri araç, dün akşam Tuncay Güllü yönetimindeki 31 L 1694 plakalı TIR’la çarpıştı.

Kazada Uzman Çavuş Ahmet Tunç şehit oldu, Astsubay Bülent Dikmen ile erler Serkan Tığlı, Kenan Aytekin ve Feyzettin Tekbalık yaralandı.

Durumları iyi olan erlerden Serkan Tığlı ilk tedavilerinin ardından taburcu edilirken, ağır yaralı olan erlerden Fevzettin Tekbalık Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Tekbalık da bu sabaha karşı şehit oldu.

Hastanede oğullarının şehit olduğunu öğrenen Şanlıurfalı baba Muhammed ile anne Saliha Tekbalık sinir krizi geçirdi. 9 kardeşten ikincisi olan ve Şanlıurfa’da oto tamirciliği yaptığı belirtilen Feyzettin Tekbalık’ın cenazesi memleketi Şanlıurfa’da toprağa verilecek.

Durumu ağır olan diğer er Kenan Aytekin’in tedavisi Osmaniye Devlet Hastanesi’nde sürüyor.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla