Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 19:19   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bülent Uygün: Şampiyon Olmayacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Şampiyon olmayacağız, bizim böyle bir iddiamız yok. Bununla ne demek istediğimi anlayan anladı'' dedi.

Bülent Uygun, Denizlispor karşısında 2-0 galip ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, çok zor bir maç olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçe'nin galibiyeti bizim de burada alacağımız 3 puan bizi burada liderliğe taşıyacaktı. Dolayısıyla bu anlamda çok önemli bir galibiyet almış olduk'' diye konuştu.

Uygun, şunları kaydetti:

''Türkiye'deki sistem anlamında en değişik sistemi oynatan Güvenç hocamızın sistemini çözebilmek için futbolcularımız elinden geleni yaptı. Ve sonucunda da ikinci yarıda özellikle yerinde hamlelerle ve düşünce tarzını sahaya yansıttıktan sonra 2-0 gibi bir skorla kazandık.''

''Mutluyuz, yolumuza devam ediyoruz'' diyen Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ben şunu söylemek istiyorum. Bana hep soruyorlar. Şampiyon olmayacağız, bizim böyle bir iddiamız yok. Bununla ne demek istediğimi anlayan anladı. Biz sadece şunu yapıyoruz. Türk futbolunda futbolun gereği neyse bireysel yetenekleri sahaya yansıtan, mücadele eden, agresif oynayan, fair-play'den ödün vermeyen, her maça özenle hazırlanan, yenebilmek için de elinden geleni yapan, yenildiği maçta da alkışlayan ve öbür maçına bakan bir takımız. Biz duruşumuzla, yapımızla, onurumuzla Sivasspor'uz. Biz şampiyon olmak istemiyoruz.''

Maçın hakemini de eleştiren Uygun, şöyle konuştu:

''Futbolun gereği neyse ne görüyorsan onu çalacaksın. Benim kimseden bir beklentim yok. Çıkın gördüğünüzü çalın. Lütfen ya bu kadar da değil ya. Ben şampiyon olmak istemiyorum. Yokum, ben şampiyonlukta falan yokum kardeşim. Ben futbolun gereğini yapmakta varım. Gereğini yaptıktan sonra da sezon sonunda hep beraber bakacağız. Ne kadar, nereye geldiğimizi hep beraber göreceğiz.''


DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise Sivasspor'u lider olmalarından dolayı kutlayarak, ''İstediğimiz futbolu oynayamadık. Sivasspor çok hırslı oyuna başladı'' dedi.

Girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Kurtar, ''Bundan sonra 2 maçımız var. Bu maçları kazanıp 27 puanla ligi bitirmek istiyoruz. Yapacak gücümüz de var. Sivasspor'u kutluyorum'' diye konuştu.

Maçın hakemleriyle ilgili bir soru üzerine Kurtar, ''İlk yarım saat çok iyi götürdü ama ondan sonra biraz tesir altında kaldı diye düşünüyorum. Biz de bugün iyi günümüzde değildik, onun için hakemle ilgili fazla bir şey konuşmak istemiyorum'' diye yanıtladı.

Kurtar, Sivasspor'un, Galatasaray'dan puan alması durumunda ilk yarıyı lider tamamlama şansının olduğunu da söyledi.

Sivasspor'un 2. golünü kaydeden İlhan Ummak da galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, attığı golü eşine ve oğluna armağan ettiğini bildirdi.

Sivassporlu futbolcular Devran Ayhan ve Abdurrahman Dereli ise ligde yeniden liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla