Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 23:32   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
biji apo'ya polisten sloganlı cevap

BİJİ APO'ya polisten sloganlı cevap


PKK'lıların BİJİ APO sloganına POLİS DE SLOGANLA CEVAP VERDİ.



Click the image to open in full size.

DTP'nin bugün Okmeydanı’nda gerçekleştirmek istediği mitingin İstanbul Valiliği tarafından yasaklanmasını protesto eden gruplar, polisle çatıştı.
Okmeydanı, Bağcılar, Küçükçekmece, Gazi Mahallesi ve Beyoğlu’nda izinsiz gösteri yapmak isteyen gruplara polis sert müdahale etti.
Okmeydanı Fatma Girik Parkı'nda toplanan bir gruba dağılmaları yönünde ikazda bulunan emniyet güçleri, dağılmamakta ısrar eden gruba gözyaşartıcı gaz ve tazyikli su ile müdahale ederken, göstericiler de polise taş ve molotof kokteyli attı. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, ara sokaklara kaçan göstericiler ile polis arasında kovalamaca yaşandı.
POLİSLER DE SLOGAN ATTI
Piyalepaşa Caddesi'nde toplanan yüzleri maskeli bir başka grup ise PKK lideri Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği göstericiler, ara sokaklara kaçarak dağıldı.
Grupların dağılmasının ardından uygun adım yürüyüş yapan emniyet güçleri, “Vatan Sana Canım Feda” şeklinde slogan attı.
Küçükçekmece ve Gazi Mahallesi’de de yasadışı gösteri yapmak için toplanan gruplar da, polisin sert müdahalesi ile karşılaştı. Göstericiler polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara dağılırken, emniyet güçlerinin bölgede aldığı yoğun güvenlik önlemleri devam ediyor.
Beyoğlu Sakızağacı Sokak'ta ise PKK lehine pankart açıp slogan atan bir grup, polisle çatıştı. Polisin müdahalesinin ardından 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı.
POLİSE DİRENDİLER: 3 GÖZALTI
Küçükçekmece, Beyoğlu ve Okmeydanı'nda yasa dışı gösteri yapan gruplar, yola molotofkokteyli atarak polise direndi. Beyoğlu Sakızağacı Sokak'ta izinsiz gösteri yaparak terör örgütü lehine pankart açıp slogan atan gruba, polislerce müdahale edildi.
Gruptan 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı. Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi'nde toplanan yüzleri maskeli bir başka grup da yola molotofkokteyli attı ve polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Polisin göz yaşartıcı gaz ve su sıkarak müdahalesinin ardından grup, ara sokaklara girerek dağıldı.
Bu arada, çevik kuvvet polisleri de grubun dağılmasının ardından uygun adım yürüyüş yaptı. Başka bir grubun da yakındaki caddede bir otobüse molotofkokteyli attığı ve araçta hasara neden olduğu öğrenildi.
Küçükçekmece'de de yasa dışı gösteri yapan grup, bir süre yürüdükten sonra yola molotofkokteyli atıp ara sokaklara girerek kaçtı. Öte yandan polis, Gaziosmanpaşa ile bazı yerlerde de yasa dışı gösteri ihtimaline karşı yoğun önlemler aldı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla