Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2007, 13:25   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
George Clooney: Bıyık mı bıraksam acaba!

Ne dersiniz benziyorlar mı? Gül'ün fotoğrafını eline alan Clooney bakın neler dedi.
Ünlü aktör George Clooney, Başbakan Erdoğan’dan çok etkilendiğini söyledi. Atatürk’ü beyaz perdede en iyi bir Türk aktörün canlandıracağını belirten Clooney, kendisini Cumhurbaşkanı Gül’e benzetenler için de poz verdi.

Uluslararası Film Festivali’ne katılmak uzere Dubai’de bulunan George Clooney NTV muhabiri Şeyda Canepa’ya konuştu.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’yi ziyaret ettiğini söyleyen Clooney, Türkiye hakkında arka arkaya sorular sorarak, ülkedeki politik gelişmelerle de ilgilendiğini gösterdi. Türkiye’de din öğesinin öne çıktığı yolunda endişeli görünen bazı yorumlar duyduğunu söyleyen Clooney, bu duyumların gerçek olup olmadığını sordu.

Erdoğan 'akıllı kişi'

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında da bilgi alan Clooney, Eylül ayında Amerikan PBS televizyonunda yayınlanan Charlie Rose Show’da konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan’ı izlediğini ve çok etkilendiğini belirtti. Clooney, Başbakan Erdoğan için iki kez ‘çok akıllı bir kişi’ ifadesini kullandı.

Ünlü aktör, Başbakan Erdoğan’ın özellikle Ermeni sorunu konusunda söylediklerinden çok etkilendiğini, Türkiye’nin dayatılan senaryoyu kabul etmek yerine, Ermeni sorununu görüşmeye açmak için çabada bulunması ve arşivleri açma çağrısını yapmasını da son derece akıllıca bulduğunu soyledi.

Atatürk'ü oynar mı?
Atatürk’ü de iyi tanıdığını söyleyen Clooney, teklif geldiği takdirde Atatürk rolünü kabul edip etmeyeceği yönündeki soruya da tepki gosterdi ve bu rol için en uygun kişinin iyi bir Türk aktörü olacağını söyledi. George Clooney, “Atatürk karakterini en iyi şekilde temsil edecek birini bulmanız gerek, ben bu önemli rolü bir Türk aktör kadar iyi anlayabileceğimi sanmıyorum” diye konuştu.

Bıyık bırakmak lazım
Kendisini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e benzetenler olduğunu duyunca gülümseyen Clooney, “Bilemiyorum, bıyık bırakmam lazım galiba” diyerek espri yaptı. George Clooney, Gül’ün fotoğrafina bakarak, kendisini Dışişleri Bakanı olduğu dönemden tanıdığını söyledi ve fotoğrafı eline alarak poz verdi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla